medyauzmani.com

%6’lık bir düşüşten sonra XRP satın almak için doğru zaman mı?


  • XRP geçen hafta %6 düştü, ancak hala yükseliş momentumu ile hareket ediyor.

  • Ripple CEO’ları ile Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu arasındaki dava, potansiyel bir rallinin merkezinde yer alıyor.

  • Bir ABD federal mahkemesinin yasal meseleye ilişkin yakın tarihli bir emri, komisyonu bozdu.

Ripple XRP/USD geçen gün %2 ve geçen hafta %6 düştü. Token şu anda 22 milyar dolarlık piyasa değeri ile en değerli altıncı kripto para birimidir.

Ripple, en eski blockchain projelerinden biridir ve XRP işleten şirkettir. İkincisi, varlıkları finansal kurumlar arasında aktarmak için 2012 yılında geliştirilmiş bir ödeme çözümüdür. Diğer Ripple hizmetleri, dijital varlık likiditesini ve merkez bankası para birimi yönetimini içerir.

Ripple ile ilgili temel bilgilerden biri, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na sunduğu bir davadır. Yasal anlaşmazlık 2020 yılına kadar uzanıyor. Bu bağlamda, Ripples yöneticileri Brad Garlinghouse ve Chris Larsen, 2013 yılında menkul kıymetler yasalarını teşhir etmekle suçlandılar.

Dava bir süredir devam ediyor olsa da, son gelişmeler Ripple’ın lehine. 30 Eylül’de ABD federal yargıcı Annalisa Torres, teşkilata dava için gerekli belgeleri göndermesi talimatını verdi. Komisyon böyle bir emri ikinci kez alıyor. Ripple’ın durumu ve kullanım durumları ne olursa olsun, teknik görünüm bir düzeltme gösteriyor.

XRP, 0,44 Dolar Fiyat Düzeyini Yeniden Test Ediyor

eToro

eToro, yatırım yapmak için 75’ten fazla kripto para birimi sunan küresel bir sosyal yatırım aracı kurumudur. Komisyonsuz kripto ticareti sunarlar ve platformdaki kullanıcılar manuel veya sosyal olarak yatırım yapma seçeneğine sahiptir. eToro ayrıca, kullanıcıların ünlü yatırımcıların işlemlerini otomatik olarak kopyalamasını sağlayan benzersiz bir CopyTrader sistemine sahiptir.

Bugün eToro ile XRP Satın Alın

Binance

Binance, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biridir. Daha deneyimli yatırımcılar için daha uygundur ve 600’ün üzerinde seçim yapabileceğiniz çok sayıda kripto para birimi sunar. Binance ayrıca düşük alım satım ücretleri ve kullanıcılarının yararlanabileceği birçok alım satım seçeneği ile bilinir; Eşler arası ticaret, marj ticareti ve spot ticaret.

Binance ile Bugün XRP Satın Alın

Kaynak: TradingView

Yukarıdaki günlük grafiğe göre XRP 0,44 dolara düştü. Fiyat en son 28 Eylül’de görüldü. Başka bir bakış, 16 Eylül’de önemli kazanımlar olduğunu gösteriyor. Bu dönemde, kripto para 0,32 dolar civarından gün içi en yüksek 0,56 dolara yükseldi. Momentum açısından, Stokastik Osilatör nötr bir noktadadır.

kapanış düşünceleri

XRP, yükseliş momentumu arasında büyük bir destek seviyesini yeniden test ediyor. Ancak, jeton bir devrilme noktasında olabilir. 20 günlük hareketli ortalamanın hemen üzerinde işlem görüyor. Seviyenin altına bir düşüş, yükseliş momentumunu geçersiz kılabilir. Şimdi XRP satın almak için ideal bir zaman değil. Yatırımcılar, trendin net bir şekilde tersine dönmesini ve yükseliş fiyatı eylemi sinyalinin onaylanmasını beklemelidir.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın