medyauzmani.com

Al/sat oranı yükseldikçe Ethereum fiyatı düşüyor


Kripto para biriminin şaşırtıcı geri dönüşü, United Stats’tan gelen bir dizi zayıf kurumsal kazançtan sonra durdu. Ethereum Veriler alım/satım oranının yükseldiğini gösterdiği için Perşembe günü 1.500 dolara düştü. Bu yılın en yüksek noktasından %5,90’ın üzerinde düştü.

Kupon yerleştirin ve arayın

Opsiyon piyasası, kripto para birimleri, hisse senetleri ve emtialar dahil olmak üzere tüm varlık sınıflarında önemli bir pazardır. Varlığa satın alma ve arama işlemleri yapmayı içerir. Alım, tacire bir varlığı satın alma hakkı verirken, satım opsiyonu ona satma hakkı verir.

Satın alma oranı, tüccarların ve yatırımcıların bir varlığın yükselip yükselmeyeceğini tahmin etmek için kullandıkları temel bir araçtır. Bu nedenle Korku ve Açgözlülük Endeksi’nin önemli bir parçasıdır.

The Block tarafından derlenen veriler, Ethereum’un alım/satım oranına sahip olduğunu gösteriyor vektör Son günlerde biraz yükseldi. 4 Ocak’ta 0,24’ten 0,3’e yükseldi. Tarihsel olarak, opsiyon piyasasında daha fazla alıcı olduğu anlamına geldiği için genellikle daha düşük bir oran tercih edilir. Ancak The Block verilerinin sadece Deribit’ten geldiğini ve diğer borsaları içermediğini belirtmek gerekiyor.

Bu arada, CoinGlass’tan gelen diğer veriler şunu gösteriyor: sayı Büyük borsalardaki kısa tasfiyeler 15 Ocak’ta ayların en yüksek noktasına yükseldi. Tasfiyeler devam etti, ancak o zamandan beri daha yavaş bir hızda. Ancak aynı zamanda uzun tasfiyeler de arttı. Ve Çarşamba günü geçen yıl 16 Aralık’tan bu yana en yüksek seviyeye yükseldi.

Bu tasfiyelerin ana nedenleri, Goldman Sachs ve JP Morgan gibi şirketlerin kötü mali sonuçlarıdır. Bu şirketlerden bazıları bir durgunluk uyarısında bulundu ve büyük işten çıkarmalar ilan etti. Microsoft 10.000’den fazla kişiyi işten çıkarıyor.

Ethereum fiyat tahmini

TradingView’den ETH/USD grafiği

Ethereum, alım satım ve uzun süreli satışlarla sendeledi. Bu tökezleme, para birimi Kasım ayından bu yana en yüksek nokta olan 1.612 dolara ulaştığında meydana geldi. Mor renkle işaretlenmiş düşüş eğilimi çizgisinin biraz altına hareket etti.

Aynı zamanda, 4 Kasım’ın en yüksek seviyesi olan 1.667 $’lık kilit noktanın üzerine çıkmak için mücadele etti. Bu yüzden, yazdığım gibi, bir sonraki kilit noktanın 2000 doları izlemesi ile Ethereum için görünümün hala yükseliş olduğunu düşünüyorum. Bunda Madde.

Ethereum nasıl alınır

artı500

Plus500, forex, emtialar, endeksler, hisse senetleri, opsiyonlar ve kripto para birimleri dahil olmak üzere 2.000’den fazla finansal araç üzerinde kaldıraçlı ticaret sunan lider Fark Sözleşmeleri (CFD’ler) sağlayıcısıdır. CySEC Lisans Numarası (#250/14)

Plus500 ile bugün ETH satın alın

eToro

eToro, yatırım yapmak için 75’in üzerinde kripto para birimi sunan küresel bir sosyal yatırım komisyoncusu. Komisyonsuz kripto ticareti sunar ve platformdaki kullanıcılar manuel olarak yatırım yapma veya sosyal olarak yatırım yapma seçeneğine sahiptir. eToro ayrıca, kullanıcıların popüler yatırımcıların işlemlerini otomatik olarak kopyalamasına olanak tanıyan benzersiz bir CopyTrader sistemine sahiptir.

Bugün eToro ile ETH satın alın

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın