medyauzmani.com

AllianceBlock, Fundrs’a entegre ederek kendi TIDV çözümünü başlattı


AllianceBlock’un TIDV çözümü artık ana ağda mevcut ve uçtan uca altyapısına zincirler arası doğrulama ekleniyor.

DeFi’de kesintisiz ağ geçitleri oluşturmak isteyen bir platform olan AllianceBlock, Mainnet’te Güvenilir Kimlik Doğrulama (TIDV) çözümünün piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Coinjournal ile paylaşılan basın açıklamasına göre Fundrs, TIDV çözümünü entegre etme platformu.

Ekip, Güvenilir Kimlik Doğrulaması’nın (TIDV), kimliği doğrulanmış verileri güven olmadan paylaşma sorununu çözen blok zinciri tabanlı bir uygulama olduğunu açıkladı.

TIDV, bir kerelik müşterinizi tanıyın (KYC) süreci gerektirerek, uyulması gereken ürünlerle etkileşim kurmak için kullanıcılar arasındaki sürtünmeyi azaltır. Ayrıca kullanıcılar, özel bilgilerinin yalnızca kendilerinde ve erişim talep ettikleri projeler veya ürünlerle birlikte olduğundan emin olabilirler.

TIDV ile bireylerin ve kuruluşların, TIDV ile entegre diğer uygulamalar ve uygulamalar aracılığıyla doğrulamak için kullanabilecekleri doğrulanabilir bir kimlik oluşturmak için Müşterinizi Tanıyın (KYC) sürecinden yalnızca bir kez geçmeleri gerekir.

Kullanıcılar, kripto cüzdanlarını bir kez bağladıktan ve AllianceBlock’un kimlik doğrulama ortağı GBG ile kimliklerini doğruladıktan sonra basitleştirilmiş KYC sürecinin keyfini çıkaracaklar. GGB, dijital kimlik ve KYC çözümlerinde küresel bir uzmandır.

En son kripto para haberleri hakkında yorum yapan GBG EMEA genel müdürü Boris Howard;

“GBG’nin Müşterinizi Tanıyın (KYC) çözümleri, geleneksel ve merkezi olmayan finans arasındaki boşluğu kapatmaya yardımcı olur. Kapsamlı küresel çözümlerimizin dağıtımı hızlıdır ve potansiyel kullanıcıların kimliklerinin saniyeler içinde doğrulanmasını sağlayarak uyumluluk ihtiyaçlarını ödün vermeden karşılayan güvenli bir ortam yaratır. AllianceBlock ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz.

KYC işlemi tamamlandıktan sonra, karma TIDV kaydı (şifreli KYC sonuçları) saklanacak ve yalnızca verilerin şifrelendiği alıcı tarafından erişilebilir. Kullanıcı, tüm entegre hizmetlerde KYC gerçekleştirmek için depolanan verileri kullanabilir.

AllianceBlock CEO’su ve Kurucu Ortağı Rashid Ajajah şunları ekledi:

“Güvenilmeyen kimlik doğrulama, DeFi ve blok zincirinde uyumluluğun yönetilme biçiminde devrim yaratma potansiyeline sahip. Kullanıcılara çevrimiçi kimlikleri üzerinde tam kontrol sağlayacak ve çeşitli entegre dApp’lere bağlanmalarına ve gerekirse izinleri iptal etmelerine olanak tanıyacak. GBG ile ortaklığımız, bu doğrulama sürecini basitleştirin.” ve mevzuata uygunluk kurallarının karşılandığından emin olun. Bu ortaklık için tamamen heyecanlıyız ve herkes için uyumlu ve güvenilir bir çözümü entegre etmeyi dört gözle bekliyoruz.”

AllianceBlock, TIDV’nin Fundrs ile entegrasyonunun, uyumlu bağış toplama turlarında oluşturulmasına ve katılımına olanak tanıdığını da sözlerine ekledi.

Ekip, gelecekte TIDV’nin AllianceBlock’un DeFi Terminal, DEX ve Data Tunnel dahil olmak üzere kapsamlı altyapısına entegre edileceğini de sözlerine ekledi.

AllianceBlock, her iki alandaki sorunları ele alarak ve bunları daha yakından bağlayarak TradFi ve DeFi arasında kesintisiz ağ geçitleri oluşturan bir şirkettir.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın