medyauzmani.com

AllianceBlock, yapılandırılmış kripto projelerine fon sağlamak için ABO Digital ile ortaklık kuruyor


  • AllianceBlock, merkezi olmayan ve güvene dayalı olmayan altyapısıyla TradFi ve DeFi arasında sorunsuz ağ geçitleri oluşturur.
  • ABO Digital, Alpha Blue Ocean’ın dijital varlık yatırım koludur.
  • İki şirket, kripto projeleri için alternatif fon sağlamak üzere ortaklık kurdu.

İttifakBloğu Alternatif finansman biçimleri arayan kurumlara ve kripto projelerine tokenize yapılandırılmış ürünler sunmak için ABO Digital ile ortaklık kurdu. Bu ortaklık, geleneksel finans (TradFi) ile merkezi olmayan finans (DeFi) arasında sorunsuz ağ geçitleri oluşturma arayışında AllianceBlock için bir başka kilometre taşı.

AllianceBlock, finansal enstrümanları tokenize etmek için ABO Digital zincirindeki merkezi olmayan ve güvene dayalı olmayan altyapıyı Nexera protokolüyle birlikte kullanacak.

Ortaklık hakkında yorum yapan AllianceBlock CEO’su Rachid Ajaja şunları söyledi:

“Bu stratejik ortaklık sayesinde AllianceBlock, geleneksel finansal araçlar için tokenizasyon altyapısını ve dijital varlık alanı için yenilerini kullanarak ve kurumlara daha uyumlu ve riskten kaçınan bir yol sağlama konusunda dev bir adım atarak sektörde devrim yaratmaya hazırlanıyor. DeFi’nin avantajlarından yararlanın.” “Bu ortaklık, hem şirketler hem de bir bütün olarak sektör için bir dönüm noktasıdır ve inovasyona, uyumluluğa ve risk yönetimine olan bağlılığımızı göstermektedir. Finansın geleceği her zamankinden daha parlak görünüyor.”

AllianceBlock ve ABO Digital yapılandırılmış ürünler

ABO Digital, dönüştürülebilir tahviller, borç ihracı ve teminatlar/seçenekler dahil olmak üzere çeşitli yapılandırılmış finansal ürünler sunarak, yeni kurulan sermaye şirketlerinin müşteri tabanlarını ve gelirlerini büyütme ihtiyaçlarını karşılar. Ayrıca kodlama yoluyla kuruluşlara alternatif finansal yatırımlar sağlamayı da araştırıyor.

AllianceBlock ve ABO Digital’in yapılandırılmış ürünleri, kripto projelerine, kurumsal sermaye sağlayıcılarından tam uyumlulukla ek likiditeye erişmek için, piyasa yapıcılara veya risk sermayedarlarına bir Gelecek Simgeleri için Basit Anlaşma (SAFT) yoluyla belirteç verme gibi alternatif finansman seçenekleri sağlayacak.

Yapılandırılmış finansal ürünler nasıl çalışır?

Anlaşma kapsamında ABO Digital, projenin sermaye ve likidite gereksinimlerine bağlı olarak finansal araçları müzakere edecek ve yapılandıracak. AllianceBlock, Nexera protokol altyapısı ve NexeraID kimliği ile işbirliği içinde, yapılandırılmış finansal araçları token haline getirecek ve dijital varlıklara sahip olmak istemeyen sermaye sağlayıcılar için tam uyumlulukla Aktif Olarak Yönetilen Sertifikalara (AMC’ler) dönüştürecektir.

Sermaye sağlayıcılardan gelen fonlar, akıllı sözleşmelere kilitlenecek ve projelere yalnızca minimum fon sağlandıktan sonra ödenecek. Sermaye sağlayıcılar, AllianceBlock’un tahvil, borç veya dönüştürülebilir menkul kıymetler tutarak varlıkları yönettiği geleneksel bir AMC’ye sahip olacak.

ABO Digital, toplanan miktara göre bir yapılandırma ücreti alacak ve AllianceBlock, AMC’yi yönetmek için veya doğrudan tokenize edilmiş varlık aracılığıyla ücretlerin çoğunu alacak.



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın