medyauzmani.com

APTOS bugünkü %8’lik rallisinden kısa bir süre sonra 5 dolar direncine ulaşacak mı?


APT bugün %7’den fazla arttı ve yakın vadede 5$ direnç seviyesine doğru yükselebilir.

Aptos blok zincirinin yerel para birimi olan APT, son 24 saatte %7’den fazla arttı. Ralli, kripto para piyasasının bir kez daha düşük performans göstermesine rağmen geliyor.

Aptos’un devam eden olumlu performansının arkasında hiçbir motivasyon yok. Aptos, daha geniş kripto para piyasasındaki düşüş eğilimine rağmen son yedi gün içinde %9 arttı.

Olumlu performansı, daha geniş kripto piyasası düşük performans gösterdiğinden gelir. Toplam kripto para piyasa değeri 830 milyar doların altına düştü ve bugün %1,7 düşüşle 824 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

bitcoin Son 24 saatte %1’den fazla düştü ve şu anda madeni para başına yaklaşık 16.500 dolardan işlem görüyor. eterPiyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi olan , bugün değerinin %3’ünü kaybetti ve gün bitmeden 1.100 doların altına düşme riski taşıyor.

İzlenecek ana seviyeler

Aptos son birkaç gündür iyi performans gösterdiğinden, APT/USD için 4 saatlik grafik olumlu. Teknik göstergeler, APT’nin daha geniş kripto pazarından daha iyi performans gösterdiğini gösteriyor.

MACD çizgisi pozitif bölgeye geçerek yükseliş momentumunun geri döndüğünü gösteriyor. 56’daki 14 günlük RSI, APT’nin artık aşırı satılmadığını gösteriyor.

Yayınlandığı sırada APT, madeni para başına 4,65 dolardan işlem görüyor. Yükseliş trendi devam ederse, APT gün sonundan önce ilk kilit direnç seviyesi olan 5.03$’ın üzerine çıkabilir.

Bununla birlikte, ikinci ana direnç seviyesini 5,53 dolardan aşmayı planlıyorsa, daha geniş kripto para piyasasının desteğine ihtiyacı olacak.

Daha geniş pazara hala ayılar hakim ve bu, APT’nin yakın vadede 3,93 dolar destek seviyesine düştüğünü görebilir.

Aptos’u şimdi nereden satın alabilirim?

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın