medyauzmani.com

Astar Network’ün Nikkei reklamı 329 Japon şirketi tarafından desteklendi


Astar Network’ün son reklamı, Japonya’daki web3 ekosisteminin büyümesini sağladığı için 300’den fazla Japon şirketinden destek aldı.

Birden fazla şirket için akıllı sözleşme platformu olan Astar Network, Pazartesi günü erken saatlerde yüzlerce şirketin desteğiyle ulusal bir gazetede bir ilan yayınlayarak dünya rekoru kırdığını açıkladı.

Coinjournal ile paylaşılan bir basın açıklamasına göre, Astar Network, Japonya’nın en iyi markalarını Nikkei reklamlarında birleştirdiğini ve en son Web 3 reklamını 329 şirketin desteklediğini söyledi.

Astar Network, bir Japon Katman-1 blok zinciridir ve yakın zamanda Japonya Blok Zinciri Birliği tarafından ülkedeki en popüler blok zinciri olarak seçilmiştir.

Ekip, son duyurusunun Japon hükümetini ve web3 büyüme stratejisini desteklemenin bir yolu olduğunu söyledi. Japon hükümeti yakın zamanda Web3’ü ulusal stratejisinin bir parçası haline getirdi.

Astar Network, web reklam 3’ü GDO, DeNA, Accenture, Microsoft ve AWS gibi önde gelen kuruluşlar da dahil olmak üzere 320 şirketin desteğiyle yayınladı.

Bu, Astar Network’ün Kurucusu ve CEO’su Sota Watanabe tarafından belirtildi.

“Web3 tamamen toplulukla ilgilidir. En büyük bankalar, saygın internet şirketleri ve Microsoft ve Accenture gibi yabancı şirketlerin şube yetkilileri de dahil olmak üzere 329 şirketin desteğiyle bu çığır açan reklamı oluşturabildiğimiz için gurur duyuyoruz. Bu duyuru Japon Ekolojik sisteminin güçlü birliğini yansıtıyor Japonya’nın önde gelen blok zinciri projesi olarak, Astar aracılığıyla Web3 inovasyonunu hızlandırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”

Astar Network, reklam kampanyasının bir parçası olarak QR kodu aracılığıyla ücretsiz NFT’ler dağıtıyor. Astar Network, aktarılamaz bir NFT almak için herkesin bir Nikkei gazetesi reklamının sağ alt köşesindeki QR kodunu tarayabileceğini söyledi.

Ayrıca QR kodu, kendisine sahip olmayan kişiler için otomatik olarak yeni bir cüzdan adresi oluşturur.

Astar Ağı, geliştiricilerin Konsensüs Mesajları (XCM) aracılığıyla ve Build2Earn modelini kullanarak EVM ve WASM akıllı sözleşmeleriyle dApp’leri başlatmasını sağlar.

Bu, geliştiricilerin yazdıkları kod ve oluşturdukları uygulamalar için dApp stake mekanizması aracılığıyla ödeme almalarını sağlar. Astar Ağı, geliştiricilerin Polkadot ve Kusama’da büyümeyi hızlandırmasına yardımcı olmak için en iyi TVL dApp’leri için bir Kuluçka Merkezi sağlayan Astar Uzay Laboratuvarlarına sahiptir.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın