medyauzmani.com

Avalanche, üç aydan kısa bir sürede %60 değer kazandı. Geri dönüşlere rağmen, düşüş eğilimi devam ediyor.


  • Avalanche üç aydan kısa sürede %60 değer kazandı
  • Getirilere rağmen, düşüş eğilimi devam ediyor
  • Boğaların bir davaya sahip olması için, fiyatın düşen kama formasyonundan çıkması gerekir.

Kripto para piyasasındaki bir yatırımcı, piyasa düşüşteyken neredeyse 2022 idi. Ancak fiyat hareketi geçen yıl düşüş eğilimi gösterirken, 2023’te şimdiye kadar yükseliş eğilimi gösterdi.

İlk çeyreğin bitmesine bir haftadan biraz daha uzun bir süre kala, önde gelen altcoinler düşük seviyelerinden güçlü bir şekilde yükseldi. Örneğin Avalanche, bitcoin ile konsolide olarak yıldan bugüne %60 kazandı.

%60, bırakın üç aydan kısa bir süreyi, herhangi bir dönemde büyük bir getiridir. Bununla birlikte, bu tür getiriler elde etmek, kripto para birimi piyasasında alışılmadık bir durum değildir.

Peki AVAX/USD buradan nereye gidiyor? Yükseliş trendi devam edecek mi yoksa yatırımcılar kârlarını ayırmalı ve bir sonraki fırsatı beklemeli mi?

TradingView’e göre AVAXUSD Grafiği

Düşen takoz bozulmadan kalırken düşüş eğilimi devam ediyor

Çığ, 10 dolar bölgesinde güçlü bir destek buldu ve ardından 2023’te ralli yaptı. Ancak yıl içinde şu ana kadar elde edilen getirilere rağmen, düşüş eğilimi devam ediyor.

Boğaların şu anda kurulmakta olan düşen kama modeli tarafından cesaretlendirilmesi muhtemeldir. Aslında, düşen takoz, düşüş trendlerinin sonunda ortaya çıktığı için bir yükseliş formasyonudur.

Bununla birlikte, piyasanın yukarı yönlü işlem gördüğü sinyali, fiyatın modelin üst kenarının üzerine çıkmasından sonra gelir. Başka bir deyişle, tersine çevirme modeli herhangi bir zamanda geçersiz olabileceğinden, o zaman bile bu sadece bir tahmindir.

Bu nedenle, Avalanche’ı işlem yılının başında satın alanlar, bazı kısmi fiyatlar ayırmayı ve fiyatın üst trend çizgisinin üzerine çıkmasını beklemeyi ihtiyatlı bulabilir. Bu 20 dolardan fazla.

Bir sonraki direnç seviyesi 30$ alanı olmalıdır ve bundan sonra hedef, modelin oluşması için gereken mesafenin yarısıdır. Öte yandan, fiyat 10 doların altına düşerse, tersine dönüş modeli geçersiz olacak ve bu, herhangi bir yükseliş kurulumunun çıkış yolu.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın