medyauzmani.com

Avalanche ve Solana arasında en iyi satın alma?


Çığ fiyatı bu yıl %85’ten fazla düştü ve AVAX’a 4,9 milyar dolardan fazla bir piyasa değeri verdi. solana Fiyat ise %82 oranında düşerek piyasa değerini 11,5 milyar doların üzerine çıkardı.

Solana ve Avalanche için zorlu bir zaman

Solana ve Avalanche, Ethereum’un dünyadaki en büyük rakiplerinden ikisi. İkisinin Ethereum’dan çok daha yüksek hızları ve daha düşük maliyetleri var. Çoğu durumda, sadece birkaç dolara saniyede binlerce işlemi gerçekleştirebilirler.

Solana ve Avalanche, insanların pasif gelir elde etmelerini mümkün kılan ünlem yetenekleriyle de ünlüdür. Staking Rewards’a göre Avalanche yaklaşık %8.4, Solana ise %4.85 ödüle sahip.

Avalanche ve Solana, 2021’de meydana gelen ivmenin azalmasıyla zor bir yıl geçirdi ve bunun sonucunda coin’leri %80’den fazla düştü. Takas edilemeyen tokenler (NFT) ve merkezi olmayan finans (DeFi) gibi ana endüstrileri de düşüş gösterdi.

200’den fazla uygulamaya sahip Çığ, toplam kilitli değere (TVL) sahiptir. daha fazla Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 11 milyar dolardan 1,5 milyar dolara düştü. Aave %45 pazar hakimiyetine sahiptir. Öte yandan, Solana’nın tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 10 milyar dolardan aşağı, 1,3 milyar dolar değerinde 83 uygulaması ve TVL’si var. Solend %20,95 ile pazara hakim.

Solana ve Avalanche’daki NFT satış hacimleri bu yıl da düşüş eğiliminde. Aylık Çığ NFT hacmi doruğa Ocak 2022’de 151 milyon dolardan fazla iken, Haziran ayında sadece 758.000 dolara düştü. Solana NFT satışları doruğa Geçen yıl Ekim ayında 286.000 dolardan Temmuz ayında 64 milyon dolara düştü.

AVAX ve Solana arasında en iyi satın alma

Peki, Solana’nın SOL’si ile hangi kripto para birimini satın almalısınız? Çığ’ın AVAX’ı? Yukarıda gösterildiği gibi, iki partinin birbiriyle yakın bir ilişkisi var, bu da fiyatların bu yıl neden senkronize olduğunu açıklıyor.

Bence Solana çığdan daha iyi bir yatırım. İlk olarak, DeFi ekosistemi Avalanche ekosisteminden nispeten daha dengelidir. Avalanche ile AAVE, %42 pazar hakimiyeti ile büyük rol oynuyor.

Bu arada Solana’nın StepN, Audius, Magic Eden, Swim ve Grape Protocol gibi Web3 projeleri kendi sektörlerinde güçlü pazar payına sahiptir. Bununla birlikte, Solana’nın en büyük zorluğu, bu yazıda yazdığımız gibi, sık sık yapılan kesintilerdir. Bildiri. Bu kesintiler, daha fazla geliştiricinin belirteci benimsemesini engelleyebilir.

Solana nasıl satın alınır

artı500

Plus500, forex, emtialar, endeksler, hisse senetleri, opsiyonlar ve kripto para birimleri dahil olmak üzere 2.000’den fazla finansal araç üzerinde kaldıraçlı alım satım sunan lider Fark Sözleşmeleri (CFD) sağlayıcısıdır. CySEC lisans numarası (#250/14)

Plus500 ile bugün SOL satın alın

eToro

eToro, yatırım yapmak için 75’ten fazla kripto para birimi sunan küresel bir sosyal yatırım aracı kurumudur. Komisyonsuz kripto ticareti sunarlar ve platformdaki kullanıcılar manuel veya sosyal olarak yatırım yapma seçeneğine sahiptir. eToro ayrıca, kullanıcıların ünlü yatırımcıların işlemlerini otomatik olarak kopyalamasını sağlayan benzersiz bir CopyTrader sistemine sahiptir.

Bugün eToro ile SOL satın alın

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın