medyauzmani.com

Axie Infinity’nin (AXS) fiyatı bugün neden artıyor?


Axie Infinity (AXS), kripto pazarında daha geniş bir toparlanmanın ortasında metaverse ve NFT para birimlerine liderlik ediyor.

ana prizler

  • Basın zamanında AXS, son 24 saat içinde %21,37 artışla 8,71 $’dan işlem görüyor.
  • CoinMarketCap’e göre, AXS bugün en çok kazanan.
  • Kripto para birimlerinin küresel piyasa değeri bugün %0,43 artarak 857,46 milyar dolara ulaştı.

Axie Infinity (AXS) ve Sandbox (SAND) ve Decentraland (MANA) gibi metaverse ve NFT belirteçleri bugün önemli kazanımlar elde etti. Daha geniş kripto piyasası toparlanmasına atfedilebilse de, AXS fiyat rallisi çok belirgin ve bu hareketin arkasında kesinlikle bir şeyler var.

AXS fiyatlarını bu kadar yüksek yapan da budur.

Orijinal Axie Infinity tokeni zorlu bir 2022 geçirdi ve Aralık ayında toparlanacak gibi görünüyor. Token, Kasım 2021’de belirlenen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 164,90 $’dan (ATH) hala çok uzakta olsa da, bugünkü fiyat rallisi ATH’ye doğru güzel bir koşunun başlangıcı olabilir.

Peki AXS’in fiyatı neden artıyor? NFT veri platformu CryptoSla’nın verilerine göre, Axie Infinity’nin işlem hacmi son birkaç hafta içinde 48 bin dolara ulaştı, bu da Axie Infinity ekosisteminde artan aktivite olduğu anlamına geliyor.

Artan aktivite, büyük ölçüde mevcut fiyat artışının arkasındaki sebeptir.

Yaklaşık olarak. AXS’de 2,28 milyon dolarlık kısa pozisyon

Coinglass’ın verilerine göre, mevcut fiyat rallisinin ardından son 24 saat içinde 2,28 milyon dolarlık AXS kısa pozisyonu tasfiye edildi.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın