medyauzmani.com

Bant Protokolü fiyatı V2.4 yükseltmesinden önce yükseliyor: Bu bir satın alma mı?


Band Protocol’ün fiyatı, geliştiricilerin bir sonraki yükseltme planlarını açıklamasının ardından 16 Ağustos’tan bu yana en yüksek seviyesine yükseldi. Madeni para, 17 Ağustos’tan bu yana en yüksek seviye olan 1,72 dolara yükseldi. Bu yılki en düşük seviyesinden %76’dan fazla sıçradı.

BAND neden yükseliyor?

Kapsam protokolü bir zincir bağlantı Bir dizi blok zinciri projesi için Oracle çözümleri sunan bir rakip. Platformu kullanan en iyi projelerden bazıları Injective, Loopring, KyberSwap, Homora ve CREAM Finance’dir. Injective’ın toplam piyasa kontrolü yaklaşık %17.30’dur.

DeFi Llama’ya göre, Güvenilir Bant Protokolü (TVS) 808 milyon doların üzerinde bir değere sahip. Bu, onu Chainlink ve Maker’dan sonra altıncı en büyük oracle ağı yapar. WINKLink, TWAP ve Pyth.

Son birkaç ayda Oracle endüstrisi, DeFi endüstrisinde devam eden zorluklarla mücadele etti. Sağlayıcıların çoğu, TV’lerinin milyarlarca dolar düştüğünü gördü. Zirvede, Bant Protokolü televizyonda 5 milyar doların üzerindeydi. 60 milyar dolarlık TVS’si olan Chainlink, yaklaşık 30 milyar dolara düştü.

Band Protocol’ün fiyatı, geliştiricilerin ekosisteminde yeni bir yükseltme yaptığını açıklamasının ardından sağlam bir toparlanma kaydetti. Bu yıl 21 Kasım’da gerçekleşecek.

BandChain, Bant Protokolünden 2.4 sürümüne yükseltilecektir. Üç ana özelliği olacak. İlk olarak, MaxGas her bloğu 50 metre gaza çıkaracak. İkincisi, oracle’ın verimini yaklaşık 10 kat artırmak, owasm’ın çalışma süresini iyileştirecektir. Son olarak, cosmos sdk’yi V0.45.10’a ve ibc-go’yu sürüm 3.3.1’e yükseltecek.

Bant Protokolü, bu yükseltme için oylama sürecini açıkladı. Yazma sırasında, 10 seçmen zaten oy kullandı ve hepsinin testi pozitif çıktı. Böylece yatırımcılar yeni geçişi beklerken BAND fiyatı yükselir.

Bant yükseltme en yüksek seviyelerden biridir kripto para haberleri bu aydan. Diğerleri, Cosmos ekosistem yükseltmesi ve Theta sert çatalıdır.

Alan protokolü fiyatı

Günlük grafik, BAND fiyatının son birkaç gündür dar bir aralıkta olduğunu gösteriyor. Hala bu yılın en yüksek noktasının %50’sinden fazlası. Madeni para, 13 Temmuz’daki en düşük seviye olan 1,20 dolarda önemli direnç seviyesinin üzerine çıktı.

Bant Protokolü fiyatı, yeşil ile gösterilen azalan kanalın üzerine çıktı. Ayrıca 25 ve 50 günlük hareketli ortalamaların üzerine çıktı. Bu nedenle, madalyonun 28 Haziran’daki en yüksek nokta olan 2.11 dolara yükselmesi ihtimali var.



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın