medyauzmani.com

Bazı kripto borsaları dolar ticaretini durdurdu – World Digital Media News


Kriptohaberleri.gen.tr – Ağırlıklı olarak kripto türevleri sunan kripto borsası Bybit, kendisini işleten bankanın kesintiye uğramasını gerekçe göstererek dolar yatırmayı durdurduğunu duyurdu.

Bybit tarafından hafta sonu yapılan açıklamada, platformun artık banka üzerinden dolar işlemlerini kabul etmeyeceği belirtildi. Bu açıklama ile Advcash kripto cüzdanı ile ortaklık kuran Bybit, kredi kartı ile kripto satın alma sürecinin devam ettiğini vurguladı.

Kripto borsasında SWIFT üzerinden dolar çekme işleminin 10 Mart’a kadar devam edeceği bilgisi verildi. Ayrıca kripto borsası Advcash ile hizmetlerini genişletmeyi planladığını duyurdu ve para çekme işleminin bununla birlikte hayata geçirileceğini duyurdu. kripto cüzdan yakında.

Bybit yaptığı açıklamanın sonunda varlıklarının güvende olduğunu duyurdu. Borsa, FTX sonrası kripto borsaları arasındaki güvenin azalmasının ardından geçtiğimiz aylarda yeni bir sistem de tanıttı. Sisteme göre, borsa müşterileri kripto varlıklarını platformda doğrulayabilir.

Son zamanlarda dünyanın en büyük kripto borsası Binance dolar terimini de icat etti. dolar döviz kuru komisyoncusu İmza BankasıBunu beyan etmek. Yetkililerden yapılan açıklamada, bu işlemin platformun para transferinde %1 gibi küçük bir paya sahip olduğu belirtilirken, Binance’in yeni anlaşmayla anlaştığı söylendi.

2023 yılına girerken ABD regülatörü Kurumların kripto piyasası üzerindeki baskıları artıyor, bu da geleneksel bankaların kripto borsaları ile çalışma prensiplerini değiştirmelerine neden oluyor. Bu da piyasaya dolar transferinin ve kripto para borsalarının bloke edilmesi şeklinde yansıyor.

Author: Günay Caymaz

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın