medyauzmani.com

Binance, ABD’deki müşterileri için Binance Pay’i başlattı


  • Kripto para borsası Binance, ABD’li müşterileri için yeni bir özellik başlattı.

  • Binance Pay, Şubat 2021’den bu yana dünyanın diğer bölgelerindeki müşterilerin kullanımına sunuldu.

  • Binance, dünyanın önde gelen kripto para ticaret platformu olmaya devam ediyor.

Binance Pay artık ABD müşterileri için kullanılabilir

binanceDünyanın en büyük kripto para borsası 13 Aralık Salı günü Binance Pay özelliğinin artık Amerika Birleşik Devletleri’ndeki müşterilerinin kullanımına sunulduğunu duyurdu.

Kripto para birimi değişimi açıkladı Binance Pay, sınırsız ve güvenli bir kripto para birimi ödeme teknolojisidir. Binance Pay, kullanıcıların dünyanın dört bir yanındaki arkadaşlarından ve ailelerinden kripto ile ödeme yapmasına ve para almasına olanak tanır.

Binance Pay, Şubat 2021’deki lansmanından bu yana dünyanın diğer yerlerindeki Binance kullanıcılarının kullanımına sunuldu. O sırada CEO Changpeng Zhao (CZ), ödemelerin kripto para birimi için en görünür kullanım durumlarından biri olduğunu söyledi. Binance’in belirttiğine göre;

“Kullanıcıların artık karmaşık bir para yatırma veya çekme adresi girmesi, gaz ücreti ödemesi veya işlemlerin başarıyla sonuçlandırılması için belirsiz bir süre beklemesi gerekmediği için ödeme, kişilere kripto aktarmanın karmaşıklığını ortadan kaldırıyor.”

bunu izle En son kripto para birimi haberleriBinance, kullanıcılarının özelliği hemen kullanabileceğini ve borsanın bir web versiyonu üzerinde de çalıştığını söyledi.

Binance, ABD’de daha fazla kullanıcı çekmek için adımlar atıyor

Binance, günlük işlem hacmi açısından dünyanın önde gelen kripto para birimi ticaret platformu olmaya devam ediyor. şirket 16 milyar doları aşan operasyonlar günlük, kabaca en yakın rakibi Coinbase’in işlediğinin 10 katı.

Kripto para borsası, Amerika Birleşik Devletleri’nde daha fazla kullanıcı çekmek için adımlar atıyor. Binance kısa süre önce hem Bitcoin (BTC) hem de Ether (ETH) için alım satım ücretlerini kaldırdı, bu hareket daha fazla kullanıcı çekmesine yardımcı olabilir.

Buna rağmen Binance’in kendi sorunları da yok değil. ABD Adalet Bakanlığı şu anda bunu inceliyor Suç duyurusunda bulunun v. Binance CEO’su Changpeng Zhao.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın