medyauzmani.com

Binance Australia türevleri askıya alındı ​​ve incelendi – World Digital Media News


Kriptohaberleri.gen.tr – Binance Australia dün, yanlışlıkla tacir olduğu tespit edilen bazı kullanıcıların hesaplarını kapattığını duyurdu.

Binance Yetkililer, ilgili yatırımcıların gereklilikleri karşılayıp karşılamadığını belirlemek için bir iç soruşturma yürütüldüğünü söyledi. Avustralya düzenlemeleri nedeniyle Binance, ülkedeki faaliyet gösterdiği bölümlerde yalnızca yüksek gelirli ve profesyonel yatırımcıların vadeli işlemlere izin verirken, yatırımcıların vadeli işlemler ve finansal türevler ticareti yapmasına izin vermez.

Binance Australia’nın bir sözcüsü, borsanın bir iç denetim sırasında tutarsızlığı tespit ettiğini ve yapılan incelemenin ardından rahatsız edici hesapların pozisyonlarının kapatıldığını ve bu hesapların sahibinin artık Binance’teki borsa piyasasına erişemediğini söyledi.

Binance kayıp fonları ödeyecek

Exchange yetkilileri, hatadan en çok etkilenen kullanıcılara ulaştıklarını ve kayıplarının tamamen telafi edileceğini doğruladı.

Açıklamada, yerel yasalara uymak için gerekli olan düzeltmeden 500 kullanıcının etkilendiği söylendi. Bir sonraki adımın, dahil olanlar için tazminat planları geliştirmek olacağı önerildi.

Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırım Komisyonu konuyu araştırıyor.

Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırım Komisyonu (ASIC), Binance Australia’nın yerli türevleri hakkında soruşturma başlattığını duyurdu.

Bir düzenleyici sözcüsü bugün, denetim konusunun Binance’in perakende ve profesyonel müşteriler arasındaki grup politikasıyla ilgili olduğunu söyledi.

ASIC sözcüsü, şirketin kapalı alan kuralları gereği ASIC’e bildirimde bulunması gerektiğini, böyle bir bildirimin yapılmadığını da sözlerine ekledi.

Author: Günay Caymaz

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın