medyauzmani.com

Binance, Bitzlato davası nedeniyle bazı hesapları kapattı – World Digital Media News


Binance, Bitzlato’nun soruşturması sonucunda askıya alınan kripto hesapların %90’ını açtığını iddia ediyor.

Birden çok kullanıcıya göre kripto para birimi değişimi BinanceBitzlato soruşturmasıyla bağlantılı olarak platformdaki birçok hesabı sessizce kapatıyor.

18 Ocak’ta bir grup Rusça konuşan Binance müşterisi, kapatılan hesaplardan ve paralarını borsadan çekememekten şikayet etti. Etkilenen kullanıcılar, sorunu açıklamak ve hesapların uyarı yapılmadan kapatıldığını açıklamak için Telegram topluluğunda bir sohbet oluşturdu.

Şu anda 1.000’den fazla üyesi bulunan grubun üyeleri, abluka ile ABD Adalet Bakanlığı’nın kripto şirketi Bitzlato’ya uyguladığı yaptırımlar arasında karşılaştırmalar yaptı. ABD Mali Suçları Koruma Ağı’nda ayrıca en iyi Bitzlato olan Binance var Bitcoin onunla konuşanlar tarafından yazılmıştır.

Ağın birçok üyesi, Bitzlato ve Binance hesapları arasındaki işlemler ve işlemler de dahil olmak üzere, Bitzlato kullandıklarını açıkça itiraf etti. Etkilenen bazı kullanıcılar, Bitzlato’nun eylemleri nedeniyle öfkelerini ve kafa karışıklıklarını da dile getirdi.

bir refakatçi “Hiçbir yerde yasaklanmama rağmen, BTC-e, Wex’te biraz kaybettim, şimdi Bitzlato’da ama bu yasakları yasa dışı olarak görüyorum.” o yazdı.

Bir Binance sözcüsü, son askıya alma işleminin Bitzlato ile bağlantılı olduğunu söyledi. Temsilci, “Geçen hafta, Bitzlato davasıyla ilgili izleme ve soruşturma ekibimiz, Doğu Avrupa ve BDT de dahil olmak üzere birçok ülkeden bazı kullanıcıların hesaplarını askıya aldı.” dedi.

Bir Binance sözcüsü, büyük askıya almanın geçici olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

Kripto borsası ayrıca kullanıcılara, Binance hesaplarının neden askıya alınabileceğinin nedenlerini ve bu gibi durumlarda ne yapılması gerektiğini içeren Binance sorununa başvurmalarını tavsiye etti.

Daha önce de belirtildiği gibi, Bitzlato, kullanıcıların borsalar ve eşler arası hizmetler aracılığıyla kripto ticareti yapmasına izin veren popüler bir kripto para birimi hizmetiydi. Moskova’daki Federation Tower gökdeleninden faaliyet gösterdiği söylenen kulenin Rusya’da önemli işlevleri olduğu biliniyor.

ABD hükümetine göre Bitzlato, operasyonlarını uygun Müşterini Tanı prosedürleri olmadan yürüttü ve bu da “suç gelirleri ve suç gelirlerinin deposu” kalmasına yardım etti

Bu makale ilk olarak Paranfil’de yayınlandı.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın