medyauzmani.com

Binance CEO’su CZ’den sert sözler!


Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao (CZ olarak bilinir), geçtiğimiz günlerde iddialara yanıt verdi. Tüm detaylar ve olaylar yazılarımızda.

Binance CEO’su CZ’den sert sözler!

Hacim olarak dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng ‘CZ’ Zhao, geçtiğimiz günlerde borsanın bire bir müşteri işlemlerini desteklediğini ve para çekme işlemlerinin sorun yaratmayacağını duyurdu.

Binance geçen hafta büyük bir fon çıkışı gördü. Bu çıkış piyasada paniğe yol açsa da Binance cephesinden gelen açıklama herhangi bir sorun olmadığı yönünde.

Binance CZ

İlgili: Binance (BNB) madeni para fiyat tahmini

CNBC’nin Squawk Box programında Aaron Sorkin ile yaptığı bir röportajda CZ, Binance’in likidite sorunu olmadığını ve kullanıcıların hemen para çekebileceğini söyledi.

“İnsanlar Binance’teki varlıklarının %100’ünü çekebilir. Her gün sorun yaşamayız. Yani kullanıcıların %100’ü varlıklarının %100’ünü çeker, sorun değil”

Zhao, dijital para borsalarının iş modellerinin, bankaların kullandığı veritabanlarına dayalı geleneksel iş modellerinden çok farklı olduğuna dikkat çekti. CZ, finans uzmanlarının ve düzenleyicilerin borsanın küçük rezervlerle de çalışabileceğine inandığını ancak bunun doğru olmadığını söyledi.

“Kriptoda, finansal bir kriz olduğunda bankaları kurtarmak için para basan bir merkez bankası yok. Bu nedenle, kripto işletmeleri varlıklarını birbirleriyle tutmak zorunda ve biz de bunu yapıyoruz. Bu çok basit bir kural.”

Neredeyse bir hafta içinde, kripto para birimi borsasından 3 trilyon dolar aktı ve Güney Afrika’daki muhasebe firmaları şubesi Mazars tarafından yürütülen mevduat ve kredi garantilerinin kanıtlarına ilişkin bir rapor sadece “küçük bir kesir” gösterdiğini söylediğinde paniğe neden oldu. . Binance varlıkları ve yükümlülükleri!

Cz, “Binance basit, bağımsız bir topluluk ve paramızı kolayca yönetiyoruz” diyerek piyasayı karıştırmaya çalıştı. Nansen’in verileri Binance’in cüzdanlarında %50’den fazlası BUSD, USDT ve BTC olmak üzere hala 52 milyar dolardan fazla dijital varlığa sahip olduğunu gösteriyor.

Kaynak

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın