medyauzmani.com

Binance, FTX gibi çökecek mi? İşte yeni veriler


Binance kripto para borsası hakkındaki soru ve endişelerin sonu yok. Her şeyden önce, Binance’in FTX gibi çökmesi sorusu şaşırtıcı. Yeni verilere ve açıklamalara dayanarak bu soruyu cevaplamaya çalışalım.


Binance, FTX gibi çökecek mi? İşte yeni veriler

Mali araştırma şirketi Mazars Group, kripto para şirketlerine yönelik soruşturmasını askıya aldığını duyurdu. Yani kripto endüstrisi için daha fazla doğrulama hesaplaması yapmayacak. Bu ne demek? Binance’in iflas ettiğini mi gösteriyor? Şirket, Binance ile ilgili raporunu da internet sitesinden kaldırdı.

FTX Kasım ayında çökmeden önce Mazars, en son kripto para borsası için bir doğrulama çalışması yürütüyordu. Sorumlu şirketler Binance, Crypto.com ve Kucoin’dir. Şimdi, Da Viking adını kullanan isimsiz bir tüccar, Binance hakkında FUD (korku ve belirsizlik) yaymaya başlıyor. Diyor:

“Mazarlar kendileri için çok riskli olduğunu düşündükleri için kripto araştırmalarını durdurmuş olabilir. Bu ortamda bu anlaşılabilir bir durum. Birçok finans şirketi FTX’in çökmesinden sonra kripto konusunda endişeleniyor. Örneğin bankalar kripto kullanıcılarının hesaplarını dondurmaya başladı. .”

İlgili – Binance iflas etmiş kripto platformunun varlıklarını satın alıyor

becommer_koinmedya

Tüm bu endişelere rağmen, zincir üstü veriler bunu gösteriyor. Binance şu anda 55 milyar doların üzerinde varlığa sahip. CryptoQuant tarafından sağlanan veriler aşağıdakileri göstermektedir. Binance, yalnızca bu hafta 14 milyar dolarlık para çekme işlemi aldı. Bu çekimlerin neredeyse yarısı bir günde (13 Aralık) gerçekleşti. Buna rağmen Binance’in hala 55 milyar dolarlık rezervi var.

CryptoQuant CEO’su ve kurucusu Ki Young Ju da Twitter’da Binance’in Bitcoin ve Ethereum rezervlerine dikkat çekiyor. Binance ile FTX arasında büyük bir fark olduğu söyleniyor.

İlgili – Kripto borsası Binance çökecek mi? Analiz şirketi açıkladı

Ki Young Ju (@ki_young_ju) şunu yazdı:

“İnsanlar bana Binance’in iyi olup olmadığını soruyor. BTC rezervleri son iki günde yüzde 8 düştü. Ancak geçen ay yaşanan FTX krizinden sonra yüzde 24 arttı. Burada gizli olaylar görmüyorum.”

Kaynak



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın