medyauzmani.com

BinaryX MMO CyberLand Concept Teknik Sürümü BNX’i %9 Arttırdı


BinaryX (BNX) kripto para biriminin fiyatı son iki gündür yükseliş eğiliminde. Ancak, bugünkü koşuşturmaca BinaryX’in yeni oynaması ücretsiz çok oyunculu çevrimiçi oyunu CyberLand için konsept çizimi yayınladığı haberiyle daha da arttı.

ana prizler

  • BinaryX, BNB Zincirinde lider bir metaverse projesidir.
  • BinaryX (BNX) kripto para birimi bugün günlük en yüksek seviyesi olan 173.67$’a yükseldi.
  • BinaryX, CyberLand adlı açık dünya MMO’su üzerinde çalışıyor.

Bugün BNX fiyat artışının arkasındaki ana katalizör

Bugünkü basın bülteninde daha önce bildirildiği üzere, her ikisi de BNB zincirinde çalışan CyberDragon ve CyberChess oyunlarının arkasındaki GameFi platformu BinaryX, oynaması ücretsiz, açık yeni bir oyun üzerinde çalıştığını doğruladı. CyberLand adlı dünya MMO’su.

Haberler, BinaryX’i (BNX) yeniden canlandırdı ve kripto para birimine 22 Kasım 2022 Salı günkü ani düşüşün ardından toparlanması için biraz çekiş sağladı. Piyasa Salı günü ani bir dönüş yaptı ve BNX Çarşamba sabahı 138.94 dolara kadar düşerek yatırımcılar arasında endişelere yol açtı.

Ancak BNX, Çarşamba sabahından itibaren neredeyse anında toparlandı ve o zamandan beri umut verici bir yükseliş trendinde. Yükseliş çizgisi, bugün BinaryX’in dünya inşa eden yeni bir MMO üzerinde çalıştığının doğrulanmasıyla güçlenmiş görünüyor.

Basın zamanında BNX, 155,72 $’lık günlük düşük seviyeden 173,67 $’lık günlük yüksek seviyesinden hafif bir gerilemenin ardından 171,22 civarında işlem görüyordu.

BinaryX, BNB’deki en iyi projeler arasında yer alıyor

BinaryX, kademeli olarak merkezi olmayan bir video oyun platformu geliştirmeye geçmeden önce, merkezi olmayan bir türev ticaret sistemi olarak başladı. Platform şimdi Web2’yi Web3 geliştiricilerine bağlayan bir GameFi IGO’ya dönüşüyor.

Şu anda ayda 100.000’den fazla madeni para sahibi ve 17.000 aktif cüzdandan oluşan bir toplulukla BNB zincirindeki ilk on proje arasında yer alıyor. Ayrıca, 476 milyon doları aşan piyasa değeriyle BNB zincirindeki en büyük metaverse projelerinden biri olarak ikiye katlanıyor.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın