medyauzmani.com

Bir Bloomberg analistinden Mart ayı için Bitcoin tahmini – World Digital Media News


Kriptohaberleri.gen.tr – 2023’e iyi fiyatlarla başlıyor BitcoinOcak ayındaki %40’lık artışıyla dikkatleri üzerine çekti. Şubat ayında ivme kaybeden Bitcoin, Mart ayına pek iyi başlamadı.

Bitcoin, Şubat ayında yükseliş ivmesini kaybetmesine rağmen, bir dizi aksilikten kurtulurken kazanımlarını korumayı başardı. Bununla birlikte, Mart ayının başında, kripto endüstrisinin devam eden anlaşmazlığı, kripto para birimlerinde ticaretin zorlaşmasına neden oldu.

Bloomberg analisti Mike McGlone, Twitter’da yaptığı bir gönderide Bitcoin inovasyonu hakkındaki düşüncelerini paylaştı. McGlone, piyasada riskin yeniden başladığını görmek için 25.000$ seviyesinin aşılması gerektiğini paylaştı. Aksi takdirde Bitcoin ile altcoinler ve borsa arasındaki ilişkiye bağlı olarak, hisselerdeki satış baskısına bağlı olarak kripto ürünlerinde mülk satışının mart ayında artabileceğini söyledi.

Mike McGlone ayrıca pazar değişikliklerinin önemli olduğunu açıklıyor. Fed’in para politikası ile ilgili olduğunu düşünen birçok kişi ile ilgilidir.

Öte yandan Bitcoin, pazar payıyla orantılı olarak tüm pazarı etkilemeye devam ediyor. Haftaya olumsuz bir tavırla girmeye hazırlanan Bitcoin, 22.000 dolara gerileyerek günün ilk saatlerinde %6 gibi hızlı bir düşüş yaşarken, gün içinde giden 22.300 dolarlık grupta yatay kaldı.

Piyasanın geri kalanı gibi ilk 20 kripto para birimi arasında keskin düşüşler görülüyor İLETİŞİM, UNI, AVAX, SHIB, LTC’nin fiyatı Peki DOGE%5’in üzerindeki diplerini koruyor. Toplam piyasa kapitalizasyonu 1.02 trilyon dolara gerilerken, ortalama ticaret hacmi, çoğunlukla satışlarda olmak üzere 55 milyar dolara yükseldi.

Kripto para birimleri, ABD piyasası açılışından önce alt bölgede yatay hareket ediyor. Gün içinde ileriye dönük okumalar biraz daha iyi gibi görünse de ABD ticaretinde alt bölgelerin nasıl değerlendirileceği merakla bekleniyor.

Author: Günay Caymaz

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın