medyauzmani.com

Bir kripto borsası araştırmacısından önemli bilgiler


Kripto para borsası yakında tarih olacak. Özellikle takas ve orta görüş. Tanınmış bir uzman tahminini şu şekilde paylaşıyor ve bu sistemin bildiğimiz borsanın yerini nasıl alacağını açıklıyor.


Bir kripto borsası araştırmacısından önemli bilgiler

Tanınmış bir kripto uzmanı, kısa vadeli FTX piyasasındaki çöküş hakkında önemli bir yorum yapıyor. Ona göre, merkezi borsa (DEX) kripto endüstrisini devralacak. FTX faaliyeti nedeniyle, yatırımcılar arasında merkezi borsanın (CEX) şeffaf olmadığına dair endişeler var.

Guy takma adını kullanan Coin Bureau sunucusu ve kripto araştırmacısı, Youtube’daki 2.17 milyon abonesine uyarı yayınlıyor. Yukarıda bahsedilen kehaneti açıklasa da bunun gerçekleşmesinin zaman alacağını da söylüyor. Çünkü DEX’lerin yerleşik borsalarla rekabet edebilmesi için kullanıcı deneyimlerini iyileştirmeleri gerekiyor.

İlgili – Ethereum fiyatı %10 ralli ile büyük direnci kırdı: ETH’nin güncel analizi

Bu uzmana göre, DEX’ler yeni başlayanlar için çok zor ve uzmanlar için değişmez. Diyor:

“DEX teknolojisi henüz emekleme aşamasında. Ancak yine de bir sonraki boğa piyasasının sonunda DEX’in kitaplara göre inşa edileceğini düşünüyorum.”

merkezi değişim

DEX’ler ayrıca itibari paradan kriptoya dönüştürmenin kolay bir yolunu sağlamaz. Ancak Guy’a göre bu yakında değişebilir. Bunu açıklıyor:

İyi haber şu ki, kriptodan para yatırmak ve çekmek, söz konusu kitleler olduğunda DEX’lerde daha kolay olabilir. Kısacası önümüzdeki yıllarda DEX’lerin CEX’in yerini alacağını düşünüyorum. Tahminim kripto kanunları ile bu süreç hızlanacak. Çünkü sanayinin ara mamulleri olan bir sektörüne uygulanabilir. “

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, müşteri fonlarındaki milyarlarca doları zimmete geçirmekle suçlanıyor. Bu nedenle özellikle piyasalarda bir güven eksikliği var.

İlgili – Kripto borsasından Metamask’a nasıl para aktarılır?

Kaynak

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın