medyauzmani.com

Bitcoin, 2022’de her yatırımcı için ilk 10 varlık arasında yer alıyor


  • Bitcoin, Yahoo Finance’in 2022’deki toplam sayfa görüntülemeleriyle ölçülen en iyi alıntılar listesinde sekizinci sırada yer alıyor.
  • Platforma göre, BTC/USD 157 milyonun üzerinde fiyat teklifi görünümü topladı ve Tesla listenin başında yer alıyor.
  • Ethereum 25. sırada yer alırken Coinbase hisse senedi (COIN) şu anda 30. sırada yer alıyor.

Kripto para birimleri, 2022 yılı boyunca amansız bir kripto kışının derinliklerini yaşadı.

Aralık ayı, kripto para birimi projelerinin sayısındaki artışın ortasında ağır bir bulaşma ile henüz tüccarlar için fazla bir rahatlama sunmuyor.

Bu nedenle, piyasa değerine göre dünyanın en büyük kripto para birimi olan bitcoin’e olan ilginin yıl boyunca hızla arttığını söylemek şaşırtıcı. Ama sonra oldu.

Bitcoin, her yatırımcı ilgisi için ilk 10 varlık arasında yer alıyor

Bitcoin, FTX çöküşünden sonra 16.000 doların altına düştü, ancak aynı zamanda CoinJournal Son zamanlarda, büyük yatırımcılar bunu daha fazla satın alma fırsatı olarak kullanmış görünüyor. Bu, yıl boyunca fiyatların geçen yılki 69.000 $’ın üzerindeki zirvesinden daha düşük olmasıyla tersine dönen faizdir.

Yahoo Finance tarafından piyasalardaki yatırımcı ilgisini ölçmek için kullanılan dahili bir metriğe göre, BTC, fiyatlar en son 2020’de görülen en düşük seviyelere düştüğünde bile lazer benzeri bir yatırımcı yoğunluğu gördü.

Şirket tarafından Perşembe günü yayınlanan bir rapor, Bitcoin/USD fiyatının 2022’de şu ana kadar 157 milyondan fazla görüntülendiğini gösterdi. Diğer en iyi varlıklarla birlikte sıralandığında, en büyük kripto para birimi ilk 10 içinde yer alıyor. Aslında, Perşembe günü itibariyle , Bitcoin, platformun en iyi 10 ticaret göstergesi listesinde 8. sırada yer alıyor.

Listeye bakıldığında Tesla Inc (TSLA) hisse senedi fiyatı 398 milyondan fazla izlenme ile ilk sırada yer alırken, onu üç büyük ABD endeksi (Dow Jones Industrial Average, S&P 500 ve Nasdaq) takip ediyor. Teknoloji devi Apple Inc (AAPL) 249 milyondan fazla sayfa görüntüleme ile beşinci sırada yer alırken, Amazon (AMZN) şu ana kadar 199 milyon görüntüleme ile ikinci sırada yer alıyor.

Ethereum (ETH), şimdiye kadar 63,8 milyon sayfa görüntüleme ile ölçülen yatırımcı ilgisi açısından listede 25. sırada yer alıyor. Başka yerlerde Coinbase (COIN), yatırımcıların ilginç varlıklar listesinin başında yer aldı ve 57 milyondan fazla fiyat teklifi görünümünden sonra 30. kripto para birimi hissesini sıraladı.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın