medyauzmani.com

Bitcoin bu seviyenin altına düşmeyecek!


Ünlü kripto araştırmacısı Inmortal, kripto para birimi Bitcoin’deki düşüşün bittiğini ve BTC’nin gösterdiği seviyenin altına düşmeyeceğini söyledi. Detaylar burada.

En iyi uzman: Bitcoin bu seviyenin altına düşmeyecek!

Bitcoin, FTX’in çöküşünün yarattığı güven krizinin etkilerini aşmaya çalışırken, ticaret baskısı son 24 saat içinde sona ermiş görünüyor. Önde gelen kripto para birimi, 17.000 dolarlık kritik noktayı kurtarmaya çalışıyor. Bitcoin pazarındaki kilit uzmanlardan tahminler gelmeye devam ediyor.

Ünlü kripto araştırmacısı Inmortal da bu araştırmacılardan biri. Ünlü isim, 180 binden fazla takipçisi bulunan Twitter sayfasında Bitcoin analizini paylaştı. Analiste göre Bitcoin düşüşü durdurmayı başardı. Inmortal, piyasanın nasıl bir sarkaç gibi davrandığını takipçileriyle paylaştı.

İlgili: Bitcoin fiyat tahmini

Kripto stratejistine göre, yeni pazar, sarkaç merkezden çok uzakta olduğunda, yerçekiminin insanları ileriye doğru hareket ettireceği yerde oluyor. Bu uzman, Bitcoin fiyatlarının hareketini bu fizik yasasıyla karşılaştırıyor.

“Sarkaç artık güçlü değil ve ortadaki sarkaç üzerine düşeni yaptı. Bu noktadan sonra fiyat daha az kuvvetle düşer, oynaklık azalır ve fiyat güçlenir. Sarkacın tam tepe noktasında olduğu zamanı bir düşünün. en uzak noktası, yukarı doğru itme kuvvetinin yerçekimi kuvvetine karşı geldiği zamandır.”

Uzman, 10 Kasım’da, Bitcoin’in 69.000 $’a ulaşmasından tam bir yıl sonra, kripto piyasalarının başkentten uzak olduğuna inanıyor.

bitcoin

“Artık çarşıdaki en büyülü zamanlardan birini yaşıyorsunuz, merkezden uzakta, patikadan uzakta. Çok para kazanma fırsatı bulmak üzereyiz”

Analist ayrıca takipçileriyle, Bitcoin’in üç günlük grafikte ve göreceli güç endeksinde (RSI) iyi bir trend gösterdiğini gösteren bir tablo paylaştı. Satıcıların güç kaybettiğini ve alıcıların piyasaya hakim olmaya başladığını söyleyen analist, Bitcoin’in 16.000 doların altına düşmesinin sadece bir sapma olabileceğini öne sürüyor ve BTC’nin sonunda 18.000 dolar civarında destek bulacağını tahmin ediyor.

Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin, yazının yazıldığı sırada 16.564 dolardan işlem görüyor. BTC’nin mevcut piyasa değeri 318 milyar dolar.

İlgili: Bitcoin’in teknik analizi

Kaynak

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın