medyauzmani.com

Bitcoin, hafta sonuna girerken büyük bir darbe aldı – World Digital Media News


Kripto para piyasa lideri BitcoinGüne bir damla ile başladı. Bitcoin, hafta sonuna girerken değerinin %6’sını bir saatten daha kısa sürede kaybetti.

Nihai işlem, banka dostu kripto para birimi gümüş kapıSonbaharın ortasında geldi.

Sorunlu bankanın hisseleri %50’ye varan düşüşlerle rekor seviyelere indi. Bu, şirketin yıllık raporunu ertelemesi ve defterlerini ve denetçilerini gözden geçirmesi gerektiğini söylemesi nedeniyle geldi. CoinbaseBitstamp, Circle ve Paxos dahil olmak üzere birçok büyük kripto para birimi müşterisi, bağlarını kopardıklarını açıkladı.

Bitcoin düşüyor

Bu olaylar arasında, Bay Silvergate’in bankacılık düzenleyicileri ve ABD Adalet Bakanlığı tarafından soruşturulması gerekiyor. Bu kötü haberin ortasında, Bitcoin fiyatı bir darbe daha aldı.

Coinglass’ın verilerine göre, son 24 saatte toplam 210,14 milyon dolarlık kripto tasfiye edildi ve bunun %96,78’i uzun pozisyonlar. En büyük artış 73,75 milyon dolardı. Binance71.21 milyon iken dolar ve 26.41 milyon $ ile OKX huobi takip etmek. Uzun pozisyonlar Binance’te %95,97, OKX’te %99,33 ve Huobi’de %98,42 oranında temizlendi.

Yazım sırasında, Bitcoin yaklaşık 22.387 dolardan işlem görüyor.

Bu makale ilk olarak Kripto Para Haberlerinde yayınlanmıştır.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın