medyauzmani.com

Bitcoin’in 7 yılda büyümesi


Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), büyük rüzgarlara rağmen güçlü bir büyüme görüyor. CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju tarafından sağlanan verilere göre, Bitcoin’in zirvesi yedi yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Detaylar burada…

Eski Bitcoinler, gerçekleşen limitin %74’ünü oluşturuyor

Eski kripto paralar, mevcut kripto para birimlerinin büyük bir bölümünü oluşturur. Bu para biriminin en son transfer edildiği fiyata göre, gerçekleşen piyasa değerinin %74’ünü oluşturuyor. Bu, altı aydır sessiz kalan madeni paraların artık pazarın büyük bir bölümünü oluşturduğu anlamına geliyor. Böyle büyük bir ralli, Bitcoin (BTC) boğaları için iyi bir haber olmalı. Ju’nun dediği gibi, eski fonların payı 2015’te kaydedilen bir önceki ayı piyasasının altında %70’e ulaştı. Ancak 2015’te %77’ye yükseldi.

Bitcoin

Bazı zincir içi veriler, yatırımcıların ters rüzgarlara rağmen tokenleri elinde tutmaya istekli olduğunu gösteriyor. Bitcoin madencilik fonlarından elde edilen geliri hesaplamak için iyi bilinen bir araç olan Puell Multiple göstergesi, düşük okumalar göstermeye devam ediyor, bu da en büyük kripto para biriminin şu anda değerinin altında olduğu anlamına geliyor.

Tarihsel olarak, en iyi satın alma fırsatları, madencilik karı düşük olduğunda ortaya çıktı. Ancak şunu da belirtelim ki Bitcoin ömrü boyunca düşük bir faiz oranına sahip olduğu için tarihin bu sefer tekerrür etmeyeceğini de belirtelim. Kripto para birimi, bu yıl Federal Rezerv, Amerika Birleşik Devletleri Federal Rezervinin mali politikası tarafından engellendi. Dünyanın en büyük kripto para birimi, Binance borsasında yazarken 19.622 dolardan işlem görüyor.

Kaynak

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın