medyauzmani.com

Bitcoin’in önünü açacak tanınmış bir uzmandan Catalyst incelemesi


Bir milyon takipçisi olan tanınmış bir uzman, Bitcoin’e büyük katkı sağlıyor. Bu kaynağın BTC’ye daha fazla yatırımcı çekeceği söyleniyor. Gelelim yaptığı açıklamanın detaylarına.


Tanınmış bir uzmandan Bitcoin’in temel açıklaması

Zincirin ünlü uzmanlarından biri olan Willy Woo, kripto para borsası FTX’in çöküşünün geleneksel yatırımcıları paralarını Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimlerine yatırmaktan alıkoymadığını söylüyor.

Woo, Twitter’daki 1 milyon takipçisine gönderdiği bir mesajda, düzenleyici kısıtlamalar olmaksızın değerli hisse senetlerindeki yatırımcıların piyasaya girmek için yeni bir fırsata sahip olacağını söylüyor. Günümüzde oldukça yaygın olan FTX’in çöküşü sektörü birkaç yıl geriye itecek olsa da. Açıklıyor:

“FTX’in düşüşünün birkaç yıl içinde faaliyeti geri kazandığı düşünülüyor. Ancak konuşmamda aksini söyleyenler de var. Geleneksel finansal yatırımcılar artık şirkete gelmek için bir fırsat görüyor. Büyük yatırımcılar Bitcoin ve kriptoyu ebedi görüyor. Onlara göre bu işler artık risksiz.

Burada bahsettiğimiz geleneksel para birimi, geleneksel para birimidir. Onlar için herhangi bir düzenleyici kısıtlama yoktur. Dolayısıyla günümüzde geleneksel zenginlikte büyük bir artış yaşayabiliriz.

Bu arada, görünüşe göre iyi bir girişimci zaten burada ve Bitcoin onlar için önemli. “

İlgili – 2018’de Bitcoin’i tahmin eden bir uzmandan flaş BTC alıntıları

Uzun vadeli Bitcoin yatırımcıları tehlikede!  Endişelenmeli miyiz?

Bitcoin’in değerinden de bahseden Uzman Woo. Önde gelen kripto para biriminin fiyatının ekonomik krize rağmen hala bazı seviyeleri tuttuğu söyleniyor. Ona göre bunun nedeni uzun vadeli yatırımcıların tasarruf etmesi. Diyor:

“Böyle bir çöküşe rağmen BTC’nin neden hala ayakta olduğunu merak ediyorsanız, uzun vadeli yatırımcıların BTC’yi kaybetmediğini ve ticareti geri çekmediğini söyleyebilirim. Bu tüccarlar pozisyon alıyor ve varlıklarını artırıyorlar.”

İlgili – Ethereum fiyatı gerekli destekten %5: ETH’nin güncel analizi

Kaynak

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın