medyauzmani.com

Bitexen’de listelenen kripto para birimi sayısı 250’yi geçti – World Digital Media News


Geliştirdiği yeni teknolojilerle FinTech ekosistemine katkı sağlamaya devam eden Bitexen, portföyüne beş özel fon daha ekledi. Bitexen’de listelenen en yeni kripto para birimleri Akropolis’tir (dönümVerim Grubu Oyunu (YGG), hayır (ELF), Porsuk DAO (PORSUKve Sürekli Protokol (suçlu) tamamlandı. Bitexen, beş yeni kripto para projesi ile kullanıcılarına 250’den fazla seçenek sunuyor.

Türkiye’nin en büyük markalarının yer aldığı dijital varlık alım satım platformu Bitexen, listelediği yeni kripto para birimleri ile ürün çeşitliliğini artırıyor. Kullanıcıların kripto varlık piyasasının getirilerinden daha fazla yararlanabilmesi için kampanyalar oluşturmaya ve ürünlerini yeni teknolojilerle genişletmeye devam eden Bitexen, Akropolis (AKRO), Yield Guild Games (YGG), aelf (ELF) isimli yeni bir platformu hayata geçirdi. Badger DAO (BADGER) ve Perpetual Protocol (PERP) kripto para birimlerinin listesini açıkladı. Bitexen, kullanıcılara 250’den fazla seçenek ve listeledikleri yeni kripto para birimleri ile bir ortam sunar. Bitexen’in dünya çapında bulunan yeni kripto para birimlerinin detayları şu şekilde:

Akropol (AKRO)

Acropolis, kripto para birimi tabanlı finansal hizmetler sağlayan ve geliştiricilerin kullanıcılara dApp’ler sunmasını sağlayan bir uygulamadır. Akropolis, tümü acropolisOS adı verilen aynı platform üzerinde çalışan birçok dijital para birimi (DeFi) cihazı için bir platform olarak hizmet vermeyi hedefliyor. AkropolisOS’un veri kullanım örnekleri arasında depolama, ödünç verme ve finansal protokoller yer alır.

Oyun Verimi Loncası (YGG)

Yield Guild Games (YGG), blockchain oyunlarında kullanılan Nitelikli Fikri Mülkiyete (NFT) yatırım yapan bağımsız bir kuruluştur (DAO). Oyun, deneyimin bir parçasıdır. Bu projenin amacı, NFT arenasına girerek bir oyuncular ve yatırımcılar topluluğu oluşturmaktır.

cin (ELF)

Aelf, yerleşik hizmetlere benzer bir entegrasyon süreci ile bulut bilgi işlem altyapısına dayalı bir Katman-1 blok zinciridir. Aelf ekosistemi, DeFi, NFT, IDO platformlarını ve diğer web3 uygulamalarını destekler. ELF bu projenin sembolüdür.

Porsuk DAO (PORSUZA)

Pek çok akıllı platform için teminat olarak Badger DAO Bitcoin (BTC), kullanımı kolay ürünler ve altyapı oluşturmaya adanmış açık kaynaklı, bağımsız bir kuruluştur. Platformdaki geliştiricilere “Rozet Oluşturucular” denir. Platformun doğum lekesi BADGER’dir.

Kalıcı Protokol (PERP)

kalıcı Protokol, Ethereum Layer-1 ve xDai Layer-2 ağlarında düzenli piyasalar işleten bir emtia borsasıdır. Kullanıcılar BTC, ETH, DOT, SNX, YFI ve diğer kripto para birimlerinde 10 kata kadar işlem yapabilir. Sürekli Protokol, sabit arz eğrileri tarafından belirlenen öngörülebilir fiyatlarla zincir üstü işlemler sağlayan bir sanal piyasa yapıcı (vAMM) kullanır.

-IDEal Haber Merkezi-

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın