medyauzmani.com

Bitgert (BRISE) popülaritesi azaldıkça simetrik bir üçgen oluşturuyor


değiştim Platformun popülaritesi düştükçe fiyat ciddi baskı altında kaldı. Ana tokeni BRISE, 17 Şubat’tan bu yana en düşük seviye olan 0,00000047 dolara kadar düştü. Bitcoin bu yıl büyük bir direnç noktasının yakınında gezinirken bile, Şubat ayının en yüksek seviyesinden %27’den fazla düştü.

Popülarite azalıyor

Tüm göstergeler, Bitgert’in dünya çapında popülaritesini kaybettiği yönünde. Bunu öğrenmenin bir yolu, madeni para için Google aramalarının hacmini kontrol etmektir. Bu önemlidir çünkü Google dünyadaki en popüler arama motorudur. Çoğu dönemde, popüler bir kripto para birimi veya başka herhangi bir varlık daha fazla arama üretme eğilimindedir.

Google Trends verileri, Bitgert terim hacminin Aralık ayından bu yana en düşük noktaya düştüğünü gösteriyor. Aynısı, Bitgert fiyatı ve Bitgert kripto gibi diğer ilgili anahtar kelimeler için de geçerlidir.

Buna bakmanın başka bir yolu, ağın DeFi ekosistemindeki etkinliğe bakmaktır. DeFi Llama tarafından yayınlanan veriler, Toplam değer kilitli Bitgert ekosistemindeki (TVL), şimdiye kadarki en düşük seviyesi olan 4,17 trilyon BRISE’a düştü. Dolar bazında TVL, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 10 milyon dolardan yaklaşık 1,96 milyon dolara indi.

En son Bitgert haberi, geliştiricilerin borsanın bir iOS sürümünü yayınlamak üzere olduğudur. Bir tweet’te, uygulamanın Apple tarafından kabul edildiğini ve beta testini etkinleştirdiklerini söylediler. Ana ağı hafta sonu faaliyete geçecek.

Bitgert’in diğer büyük haberi ise geliştiricilerin, insanların meme coinlerini birkaç dakika içinde piyasaya sürmelerini mümkün kılan bir ürün piyasaya sürdükleri. Meme paraları daha sonra başlangıçta Bitgert borsasında alınıp satılabilir.

Bitgert fiyat tahmini

Dört saatlik grafik, BRISE fiyatının son birkaç gündür konsolidasyon aşamasında olduğunu gösteriyor. Yeşil renkte görünen simetrik bir üçgen deseni oluşturmuştur. Ayrıca, %50 Fibonacci düzeltme seviyesinin biraz üzerinde olan 25 günlük hareketli ortalamanın da altına düştü.

Bu nedenle, Bitgert fiyat görünümü bu noktada nötr. Üçgen formasyonun alt tarafının altına hareket edebilirse, düşüş eğilimi teyit edilecektir. Bu olursa, madeni para 0,00000042 dolara kadar düşecek. Öte yandan, 0.00000051 $’da üçgenin üst tarafının üzerinde bir hareket, boğaların kontrolü elinde tuttuğunu gösterir.

Bitgert’i nasıl satın alabilirim?

BRISE yeni bir varlık olduğu için büyük borsalarda kote değildir. DEX’i (Merkezi Olmayan Borsa) kullanarak yine de BRISE satın alabilirsiniz, bu da sadece birkaç ekstra adımın söz konusu olduğu anlamına gelir. BRISE’ı şimdi satın almak için şu adımları izleyin:

1. Binance gibi düzenlenmiş bir borsa veya aracı kurumdan BNB satın alın ›

Binance’i, dünyanın önde gelen çoklu varlık ticaret platformlarından biri olduğu ve sektördeki en düşük ücretlerden bazılarına sahip hepsi bir arada bir borsa ve cüzdan olduğu için öneriyoruz. Aynı zamanda yeni başlayanlar için uygundur ve kullanıcılara sunulan diğer tüm hizmetlerden daha fazla ödeme yöntemine sahiptir.

2. BNB’nizi Trust Wallet veya MetaMask gibi uyumlu bir cüzdana gönderin

Cüzdanınızı oluşturmanız, adresinizi almanız ve jetonlarınızı oraya göndermeniz gerekecek.

3. Cüzdanınızı 1″ DEX’e bağlayın

1 inç’e gidin ve cüzdanınızı ona takın.

4. Artık BNB’lerinizi BRISE ile değiştirebilirsiniz

Artık bağlandığınıza göre, BRISE dahil 100 jeton takas edebileceksiniz.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın