medyauzmani.com

BNB fiyatı, BUSD ile ilgili olumsuz haberler nedeniyle %10 düştü


  • Binance Coin fiyatı, Paxos ve istikrarlı para birimi BUSD ile ilgili haberler nedeniyle düştü
  • BNB, 284 $ ‘a kadar düşük seviyelerde işlem gördü ve belirsizlik stablecoin’i yutarken günlük düşüşlerini 321 $’ dan genişletti.
  • BUSD itfalarını düzenleyen ve yöneten Paxos, Binance ile ilişkisini sonlandırdığını duyurdu.

Binance’in yerli parası BNB, fiyat hareketi olumsuz haberlerden zarar görmeye devam ederken günlük kayıplarını %10’un üzerine çıkardı.

BNB Fiyatı, BUSD Raporları Ortasında %10 Düştü

Daha önce de belirtildiği gibi, Binance Coin, ABD tarafından düzenlenen Paxos Trust’ın sahibi olduğu ve çıkardığı bir stablecoin olan Binance USD (BUSD) ile ilgili haberlere piyasanın tepki vermesiyle sabah yaklaşık %6 düştü.

Ancak BUSD, Binance ekosistemindeki ana stablecoin ve Paxos’a yeni token çıkarmayı durdurma emri verildiği haberi, yurt dışından büyük miktarda para akışına neden oldu. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), günün ilerleyen saatlerinde markanın BUSD ile olan ilişkisi nedeniyle Binance ile ilişkisini sonlandırdığını açıklayan Paxos’a dava açmasıyla olumsuz hava arttı.

Bu, bir piyasa analisti tarafından hazırlanan ve haberlere daha önceki bir tepkiyi gösteren bir grafiktir.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, borsanın stablecoin’i desteklemeye devam edeceğini açıklarken, düzenleyici belirsizliğin bir sonucu olarak diğer stablecoin’lere geçiş olacağını kabul etti.

Pazartesi öğleden sonra BNB fiyat hareketi, madeni para ticaretini 284 dolara kadar düşürdü ve Binance Coin için bu seviye 18 Ocak 2023’ten beri daha düşük. Madeni para şu anda CoinGecko’nun verilerine göre 286 dolar civarında işlem görüyor.

Bugünkü kayıplar, fiyatı 7 günlük grafikte -%13 düşürdü.



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın