medyauzmani.com

BNB Zinciri, dApp Risk Kontrol Aracı “Kırmızı Uyarı”yı Tanıttı


BNB Chain’in DAppBay platformu, kullanıcıların projeleri yatırım yapmadan önce değerlendirmelerine yardımcı olacak.

Perşembe BNB Serisi duyurmak DeFi ve Web3 ekosistemine yatırım yapmak isteyen kullanıcılara dolandırıcılık uyarısı sağlamak için tasarlanmış yeni bir merkezi olmayan uygulama platformunun (dApps) lansmanı.

Yeni araç, dublajlı yerleşik bir risk değerlendirme sistemine sahip bir dApp merkezi olan BNB Chain’in DappBay’inde mevcuttur. kırmızı alarm.

Dolandırıcılık önleme özelliği

Red Alarm, kullanıcıların yeni projelerde kolayca gezinmek için yararlanabilecekleri yenilikçi bir tarama aracı sağlayan bir dolandırıcılık önleme özelliğidir.

Bununla, kullanıcı potansiyel olarak yüksek riskli projeleri belirleyebilir ve bilinçli kararlar vermek için belirli ayrıntıları kullanabilir, böylece bir halı çekme veya dolandırıcılık olabilecek şeylerden kaçınabilir.

Yeni projeleri olası kırmızı bayraklara karşı değerlendirmek için kullanıcının seçilen projenin sözleşme adresini girmesi gerekir. BNB Chain’in Baş Yatırım Sorumlusu Gwendolyn Regina yaptığı açıklamada, BNB Zinciri topluluğunun daha sonra DeFi, NFT’ler ve GameFi’de yeni başlatılan projeleri sıralamak için değerleme ayrıntılarını kullanabileceğini söyledi.

En önemlisi, kırmızı uyarı özelliği, kullanıcıların dolandırıcılardan bir adım önde olmalarına yardımcı olur; Sistem, projelerle ilgili potansiyel riskler konusunda gerçek zamanlı olarak uyarır ve topluluğun bilinçli yatırım kararları vermesine olanak tanır.,” o ekledi.

bu kırmızı alarm sayfa Yeni DeFi projelerinden birinin “önemli riskler” taşıdığını gösteriyor ve “sözleşmenin, kullanıcıların fonlarını tüketebilecek mantıksal veya yazılımsal arka kapılar içerdiğini” belirtiyor.

DappBay, yalnızca BNB Zinciri kullanıcılarına değil, aynı zamanda daha geniş blok zinciri topluluğuna da fayda sağlayacaktır.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın