medyauzmani.com

Boğalar ayıları 4,2 dolardan yenmeye çalıştıkça yakındaki protokol %9 kazanıyor


  • Yakın protokol belirteci %9 arttı ve 4.2 doları kurtardı

  • Bu Sürpriz İçin Kripto Para Birimi Kurtarmaları ve Beklenen Ethereum Birleştirme Konsolidasyonunun Olası Nedenleri

  • Momentum hala zayıf, ancak NEAR, 4.2 doları korursa yükseliş koşusu başlatabilir.

Protokol belirteci NEAR/USD yakınında, belirteç 4,2 doları geri kazandıkça alıcılar umutlarını yüksek tutuyor. Düzey, Katman 1 ağ belirteci için statik destektir. Bir günde, madeni para önceki kayıplarının bir kısmını silerek %9’dan fazla arttı. Kazançlar 4,2 doların hemen üzerine YAKIN ulaştı, ancak momentum zayıf kaldı. Hacim de 24 saat içinde %6,0 arttı ve artan satın alma baskısını vurguladı. Peki NEAR neden kazanıyor?

Faktörlerin bir kombinasyonu, NEAR’daki son iyileşmeleri açıklayabilir. Anında yapılan bir inceleme, kripto para birimi için genel duyarlılığın iyileştiğini gösteriyor. Near Protocol, şifrelenmiş duyarlılık doğrultusunda kurtarır. Ancak, NEAR kazançları çoğu kripto para biriminden daha yüksekti. Bu ayın sonunda beklenen Ethereum konsolidasyonu, Katman 1 blok zincirlerini artırabilir.

Yakındaki protokol belirtecini geliştiren belirli bir olay olmadığı açıktır. Bununla birlikte, teknik okuyucu için mevcut fiyat, önümüzdeki birkaç gün içinde izlenebilecek fiyattır.

Günlük grafikte protokol fiyat hareketini kapat

Kaynak – TradingView

NEAR, 4.2 dolar seviyesini yakaladıktan sonra 4.6 dolardan işlem görüyor. Küçük bir kırılma, destek seviyesinde satın alma baskısını artırabilir. Hareketli ortalamanın üzerinde MACD geçişi, kripto para birimi için başka bir yükseliş göstergesidir. 20 günlük hareketli ortalama da desteğe katıldı. Fiyat henüz 50 günlük hareketli ortalamayı aşmadı.

son düşünceler

NEAR, yükseliş sinyalleri verdiği için mevcut seviyelerde potansiyel bir alım. Günlük mum kapandıktan sonra yükseliş teyidi için beklememiz gerekiyor. Aşağıdaki mumu geçerse boğa alımını geçersiz kılabilir. Bununla birlikte, NEAR’a 4,2 dolar seviyesinde göz kulak olmak önemlidir.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın