medyauzmani.com

Böyle bir durumda Solana (SOL/USD) yükseliş eğilimini sürdürebilir


  • Solana’nın token’ı bir haftada yaklaşık %50 değer kazandı

  • Kazançlar, BONK belirtecinin lansmanının ortasında geldi

  • SOL direncin üstesinden geldi ve ana alanın üzerinde kapanırsa daha yüksek görüyor

FTX tarafından organize edilen çöküşten bu yana ilk kez Solana (SOL/USD) 50 günlük hareketli ortalamanın üzerinde toparlandı. dosya olarak geliyor SOL fiyatı Geçen hafta neredeyse %50 arttı ve zirvedeki diğer büyük kripto para birimlerini geride bıraktı. SOL ayrıca 15 dolarlık direncin üzerinde toparlanarak alıcılara daha fazla artış için umut verdi. Temel bilgiler de iyi.

Crypto Analytics Token Termina, Solana’daki günlük aktif kullanıcıların Ocak ayında artmaya devam ettiğini gösteriyor. 2023’ün başından bu yana aktif kullanıcı sayısı %55,9 artarak 56.000’den 160.000’e yükseldi. Bu, kullanıcıların geçen yıl bir dizi zorlukla karşı karşıya kalan Ethereum katilinden vazgeçmediklerini gösteriyor. Aktif kullanıcı sayısındaki bu artışın sebepleri var.

Bonk Inu veya kısaca BONK, hayranlarını çekmeye devam ediyor. Sadece bir buçuk hafta önce başlatıldı. punk Köpek temalı kripto para biriminin değerinin dört basamak artmasıyla bir kripto sansasyonuydu. Belirteç, Solana ağına dayanmaktadır. Bonk, Twitter sayfasında kendisini “halk için ve halk tarafından üretilen ilk Solana Dog Coin” olarak tanıtıyor. Bu jetonun piyasaya sürülmesiyle ilgili heyecan, Solana Network’e yayın yapması ve kullanıcıları çekmesi için zaman verdi.

Hareketli ortalamalar, SOL için ortak destektir.

TradingView’e göre SOL/USD Grafiği

Teknik olarak Solana, kritik direnç seviyesi olan 15 doları aştı. Boğalar, Kasım 2022’nin başından beri bu kilit seviyeyi kıramadı. Ayrıca fiyat, Kasım ayından bu yana ilk kez 20 günlük ve 50 günlük hareketli ortalamaların üzerine çıktı. 72’lik RSI okuması, yoğun bir şekilde SOL alımını gösteriyor.

Bir SOL fiyat hareketi olması muhtemeldir.

SOL, 72’deki RSI okumasının gösterdiği gibi aşırı alımda ve daha düşük düzeltme yapabilir. Ancak, momentum güçlü olduğu için yükseliş trendinin 18 $ seviyesinde devam edeceği konusunda iyimser kalıyoruz. Yükseliş rallisini sürdürmek için SOL’un 18 doları aşması gerekiyor. Bu, kripto para birimini 28 $ bölgesine doğru uzun bir ralli için ayarlayabilir.

SOL’u nereden satın alabilirim?

artı500

Plus500, forex, emtialar, endeksler, hisse senetleri, opsiyonlar ve kripto para birimleri dahil olmak üzere 2.000’den fazla finansal araç üzerinde kaldıraçlı ticaret sunan lider Fark Sözleşmeleri (CFD’ler) sağlayıcısıdır. CySEC Lisans Numarası (#250/14)

Plus500 ile bugün SOL satın alın

eToro

eToro, yatırım yapmak için 75’in üzerinde kripto para birimi sunan küresel bir sosyal yatırım komisyoncusu. Komisyonsuz kripto ticareti sunar ve platformdaki kullanıcılar manuel olarak yatırım yapma veya sosyal olarak yatırım yapma seçeneğine sahiptir. eToro ayrıca, kullanıcıların popüler yatırımcıların işlemlerini otomatik olarak kopyalamasına olanak tanıyan benzersiz bir CopyTrader sistemine sahiptir.

Bugün eToro ile SOL satın alın

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın