medyauzmani.com

BRISE Ekim ayında uygun bir satın alma mı?


Bitgert fiyatı, Ağustos ayında elde ettiği kazanımların çoğunu Eylül ayında sildi. Platformun orijinal kripto parası BRISE, Eylül ayında 0,00000046$’a düştü ve Ağustos ayının en yüksek seviyesinden %65 daha düşük oldu. CoinMarketCap’e göre, Bitgert’in 223 milyon dolardan fazla piyasa değeri var.

BRISE neden geri çekildi?

Bitgert geliyor blok zinciri projesi Ethereum, Cardano ve Solana gibi popüler akıllı sözleşme sağlayıcılarına en iyi alternatif olmayı hedefliyor. Başlıca avantajları, Bitgert’in rakiplerinden çok daha hızlı ve işletilmesinin çok daha ucuz olmasıdır.

Bitgert hız olarak saniyede 100 binden fazla işlem gerçekleştirebilir. Visa ve Mastercard gibi dev platformların saniyede 30.000’den az işlem gerçekleştirdiğini düşünürsek bu yüksek bir hız. Bu arada Bitgert’in sıfıra yakın bir gaz ücreti var. Bu, milyonlarca işlemin maliyetinin 5 dolardan az olduğu anlamına gelir.

Bitgert, ekosistem genişledikçe ve geliştiriciler yeni bir işletim sistemi yayınlama planlarını açıkladıktan sonra Ağustos ayında başarılı oldu. Ay boyunca, ekosisteminin toplam kapalı uç değeri (TVL), Spynx’in yardımıyla 11 milyon doların üzerine çıktı.

Ancak Eylül ayında durum değişti ve TVL 6 milyon doların altına düştü. Sphynx’in TVL’si son 30 günde %47’nin üzerinde, IcecreamSwap’ın ise %28’in üzerinde düştü.

Bitgert’in Eylül ayında birkaç önemli duyurusu vardı. Örneğin, Huobi’nin bu sektördeki lider borsalardan biri olduğu göz önüne alındığında önemli olan BRISE Huobi Global tarafından listelenmiştir. Sonuç olarak Midas NFT ve Bitgert, 12.4 milyar BRISE yaktıklarını açıkladı.

Bitgert, ekosistemini büyütmek için yeni bir etkileyici hibe programı da başlattı. Ayrıca Incentive ve CryptoRubric Bitgert ile birleştirilmiştir. Bitgert büyük bir platform olmayı hedeflediği için tüm bunlar doğru yönde atılmış adımlardır.

Bitgert Fiyat Tahmini

4 saatlik grafik, BRISE’ın son birkaç haftadır genel olarak düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Bu dönemde, azalan bir kanalın şekli yeşil renkte görünür. Para birimi de 25 günlük ve 50 günlük hareketli ortalamaların altına inmeyi başardı.

Şu anki 0,00000055$ fiyat da 19 Ağustos’taki en düşük nokta. Bu arada MACD ve harika osilatör aşağı doğru hareket etmeye devam etti. Bu nedenle, genel eğilim aşağı yönlü olsa da, Ekim ayında 0.0000010 dolara yükseliş kırılması muhtemel.



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın