medyauzmani.com

Bu metrik, Cardano’dan iyileşmeden önceki son göstergedir.


Zincir üstü sinyaller, Cardano’nun (ADA) çok sınırlı olduğunu gösterir. Kripto analiz şirketi Santiment, Cardano (ADA) imzalarının ADA’nın çok düşük bir fiyattan işlem gördüğünü gösterdiğini bildirdi. Daha fazlası haberimizde…

Cardano (ADA) değeri yok gibi görünüyor

Santiment, Cardano’nun piyasa değerini toplam piyasa değeriyle karşılaştıran MVRV Z-Score’una bakarak bu sonuca vardı. Geleneksel olarak, düşük bir Z-Skoru, mülkün değerinin düşük olduğunu gösterir. Santiment, ADA’nın MVRV Z-Skorunun Ocak 2019’dan bu yana en düşük seviyesinde olduğunu söylüyor. Santiment’in açıklaması şöyle:

Cardano şu anda Ocak 2019’dan bu yana en düşük noktasında. Bu, tüccarların kayıplarına dayalı bir düşüş işareti. ADA oranı son üç ayda iki katına çıkarken MVRV Z-Skoru bu seviyeye ulaştı.

kardano
Yazma sırasında ADA, tüm zamanların en yüksek seviyesinden %88’den fazla düşüşle 0.34 $’dan işlem görüyor. Analitik şirketi ayrıca, tüm kripto piyasasının teslim olma belirtileri gösterdiğini ve birçok tüccarın pozisyon kaybetmeye başladığını söylüyor. Santiment’e göre, flört piyasada başka bir ralliye yol açabilir. “Cuma günü, kayıptan sonra hisse satan adresler de dahil olmak üzere bilgilendirici işaretler ortaya çıkıyor. “Bitcoin 4,5 ayda en düşük kar marjını görüyor ve Ethereum tarihi bir düşük görüyor.” Açıklama kullanıldı.

Birçok kripto varlığı düşüş belirtileri görürken Santiment, altcoinlerin yatırımcılar arasında giderek daha popüler hale geldiğini de kaydetti. Geçen hafta şirket, Oracle ağındaki Chainlink’teki büyük yatırımcıların 2022 pazarının başlangıcından bu yana LINK’te 312 milyon dolardan fazla satın aldığını bildirdi. “Chainlink köpekbalığı ve balina adresleri (10.000 ila bir milyon) 2022 pazarında meşguldü. 3 Mart itibariyle, tüm adresler birlikte cüzdanlarına 47.31 milyon LINK ekledi. Bu, ek 312,7 milyon dolar anlamına geliyor.”

Kaynak

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın