medyauzmani.com

Bu uyuyan dev uyanacak mı?


Madeni paraya olan talep devam ettiği için Zilliqa fiyatı son birkaç ayda güçlü bir düşüş eğiliminde. ZIL, Kasım 2020’den bu yana en düşük seviye olan 0,028 dolara düştü. Bu yılın en yüksek seviyesinden %87’den fazla düşerek 385 milyon dolarlık bir piyasa değeri verdi.

ZIL çökmesi devam ediyor

Zilliqa, aşağıdakiler gibi öncü ağlar tarafından benimsenen önemli bir karma kavramını tanıtan yenilikçi bir blok zinciri projesidir. Ethereum, Elrond ve Yakınlık Protokolü. Paylaşım, blokları kırarak ağ verimini artırır ve ağ, genel verimi iyileştirme yoluyla kesebilir.

Zilliqa, finans ve NFT’ler dahil tüm sektörlerde uygulamalar oluşturmak için kullanılan bir Katman 1 ağıdır. Zilliqa’da yerleşik en iyi uygulamalardan bazıları Xfers, LunarCrush, XCad Network, Human Protocol ve diğerleridir.

Zilliqa ayrıca oyun endüstrisinde lider bir oyuncu olmayı umuyor. Bu yılın başlarında geliştiriciler, insanların sanal olarak buluşabileceği ve oyun oynayabileceği bir metaverse platformu olan Metapolis’i piyasaya sürdü. Ayrıca birinci şahıs nişancı oyunu olan Web3War’ı da geliştiriyorlar.

Tüm kripto para birimleri gibi, ZIL fiyatı da çeşitli nedenlerle genel olarak iyi bir yıl olmadı. Birincisi, merkez bankaları sarmal enflasyonu kontrol altına almak için mücadele ederken faiz oranları bu yıl yükseldi. ABD’de fiyatlar 300 baz puan arttı ve bu yıl 125 baz puan daha artması bekleniyor. Sonuç olarak, yatırımcılar bu yıl Zilliqa ve diğer kripto para birimlerini terk etti.

Zilliqa’nın fiyatı da ekosistemindeki düşük aktivite nedeniyle düştü. Web sitesinde yayınlanan veriler, DeFi ekosisteminde kilitli toplam değerin (TVL) bu yıl keskin bir şekilde düştüğünü gösteriyor. Aynı şey ekosisteminin diğer alanları için de geçerlidir.

en son Kripto Haberleri Zilliqa’da Mark Hemsley, Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı. Cboe Europe’un Başkanı ve Cboe Global Markets’ın CEO’suydu. Bir diğer önemli haber ise Zilliqa’nın ağın sahipliğinin kanıtı olarak hizmet edecek olan Zilliqa 2.0’ı piyasaya sürmeyi planladığı.

Zilliqa Fiyat Tahmini

Yani yapmalısın Zilliqa satın al? Günlük grafik, ZIL fiyatının son birkaç aydır güçlü bir düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor. 18 Haziran’da önemli bir destek seviyesi olan Cuma günü 0,029 dolardan işlem gördü. Para birimi, tüm hareketli ortalamaların altına düşerken, Göreceli Güç Endeksi (RSI) nötr noktanın altına düştü.

Bu nedenle, satıcılar ana desteği 0,025 $ olarak hedefledikçe Zilliqa fiyatının düşmeye devam etmesi muhtemel. Direncin 0,031 doların üzerinde bir hareket, düşüş görünümünü geçersiz kılacaktır.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın