medyauzmani.com

Bugün tüm bitcoinler satılırsa, kar 2.500 $ olacak: Zincir üstü analiz


ana prizler

  • Tüm Bitcoin’ler için net gerçekleşmemiş kazanç/kayıp şu anda 0,11 BTC veya 2.500 ABD dolarıdır.
  • Kazançlar, önceki altı ayın çoğunda negatif olmasının ardından 13 Ocak’tan beri pozitif.
  • Fiyatlar tüm zamanların en yüksek seviyelerinden yaklaşık %70 daha düşük olmasına rağmen, bitcoin arzının üçte ikisi kâr olarak kabul ediliyor.

Ne düşünüyorsan bitcoin Bir varlık olarak, blok zinciri olan halka açık defter, biraz takıntılı olmayı ve varlığın arkasındaki analitiklere bakmayı çok ilginç kılıyor. Beğenin ya da beğenmeyin, diğer birçok varlık için sahip olmadığımız, zincir üstü analitik genelinde zengin bir bilgi birikimine sahibiz.

Bugün, gerçekleşmemiş bitcoin kazançlarını değerlendiren hızlı bir küçük parça yapalım. Basit bir ifadeyle, şu anda tüm bitcoinler satılsaydı kar veya zarar ne olurdu? Açıkçası, bu piyasaya zarar verir ve herkesin net değeri çöker. Ama hey, partiyi mahvetme. Hala makul gösterge niteliğinde bir önlem.

Sonuçta, eğer Bitcoin bir değer deposu işlevi görecekse, o terimin tanımını yerine getirmelidir – yani kişinin servetini korumalıdır.

Bitcoin’in çoğunluğu hala karlı

İlk adım basittir. Bitcoin’in kar ve arzda ne kadar olduğuna bakalım. Aşağıdaki grafik, Bitcoin’in toplam arzının mekanik olarak önceden belirlenmiş programı aracılığıyla 21 milyon jetonluk nihai arz sınırına doğru yükseldiğini göstermektedir.

Açıkçası, ayı piyasasının sert etkileri. Bu kırmızı, Kasım 2022’de 10 milyondan fazla Bitcoin’in kaybedilmesiyle grafiğin sağ tarafında çok şey gösteriyor. Teşekkürler Sam.

2023’te görülen küçük canlanma, şu anda kaybedilen 6,6 milyon bitcoin ile bu sayıyı tekrar düşürdü.

Aşağıdaki grafik, kârdaki toplam arzın yüzdesini izleyerek farklı bir şekilde göstermektedir.

Toplam arzın üçte ikisinin kârda olmasıyla, Bitcoin’in toplam gerçekleşmemiş kârının muhtemelen pozitif bir sayı olacağını görebiliriz, yani eğer herkes mevcut fiyattan satılırsa, mevcut fiyat ile mevcut fiyat arasındaki fark Bitcoinlerin satın alınması olumlu olacaktır.

ve o. 0.114 bitcoin veya cari fiyatlarla yaklaşık 2.500 dolar kazandı.

Bitcoin, para yazıcısı reddedildiğinde ve faiz oranları artık sıfır olmadığında işlerin ne kadar zor olabileceğini zor yoldan keşfettiği için, 2022’nin ikinci yarısının çoğunda negatif olduktan sonra, bu yılın 13 Ocak’ında kar rakamı pozitife döndü.

Bütün bunlar ne anlama geliyor?

Peki tüm bunlar ne anlama geliyor? Hiçbir şey. yani.

Dizideki ölçümlerle oynamak eğlencelidir ve bazıları kesinlikle iyi göstergeler olabilir. Ancak yukarıdaki grafikler, gerçekten fiyata bakmanın harika bir yoludur. Fiyat yükselir ve kar artar. Fiyat düşüyor, kâr düşüyor.

Şu anda piyasanın açıkça makroekonomik haberleri takip ettiğinden bahsetmiyorum bile ve Fed Başkanı Jerome Powell’ın sözlerinin kibar olacağına dair temel bir bahis.

Aslında, bir etkisi olup olmadığını tespit etmeye çalışarak farklı grafiklerde katmanlama fiyatıyla oynadım. Ama hayır.

Bununla birlikte, burada tahmin gücü olmamasına rağmen, Bitcoin’in dinamiklerini görmenin ve genel piyasa duyarlılığını ölçmenin ilginç bir yolu.

Fiyatlar hala aynı olsa bile, kar ölçümlerindeki artış yılın başından beri belirgindir. aşağıdaki boyut boğa piyasası seviyeleri. Piyasanın Fed’in gevşeme oranları üzerine bahse girmeye devam edip etmeyeceği veya enflasyon ve istihdam rakamlarının ona tereddüt etmesi ve geri adım atması için sebep verip vermeyeceği henüz belli değil.

Bu büyük bir dünya ve Bitcoin içinde yaşıyor. Diziyle ilgili daha fazla parça için bizi izlemeye devam edin, bu ilişkiyi biraz daha demirlemeye çalışacağız.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın