medyauzmani.com

Cardano Fiyat Tahmini: ADA 0,4 doların üzerine çıktı


  • Cardano fiyatı Perşembe günü gün içi en yüksek seviyesi olan 0,42$’a ulaştı.
  • ADA jetonunun fiyatı 2023’te mevcut seviyelerde %63’ten fazla arttı.
  • Zincir üstü metrikler ve diğer faktörler, özellikle genel duyarlılık olumlu olmaya devam ederken, ADA’nın yükselmeye devam edebileceğini gösteriyor.

Cardano blockchain ekosisteminin yerel belirteci olan ADA, Bitcoin’in şimdiye kadarki en büyük 2023 performansını başlatan güçlü bir gösterinin ardından piyasa sakinleşmiş göründüğü için Perşembe günü saat 16:00 EST civarında yatay seyretti.

Cardano fiyatı yatay bir görünüm sergilerken, ADA boğaları 0,40 dolar direncini aşarak büyük bir kırılma yaşadı. Aslında, kripto para biriminin değeri, önde gelen kripto para borsalarında 0,42 dolara fırladı. Cardano jetonu geçen ay yaklaşık %16 arttı ve mevcut fiyatlar en son Şubat ayının ilk haftasında görüldü.

Son haftalarda ADA fiyatlarının yükselmesine ne yardımcı oldu?

ADA için zorlu bir 2022’nin ardından, Cardano 2023’e harika bir başlangıç ​​yaptı. Aslında, ADA/USD yıldan bugüne %63 artışla 0,40 doların üzerindeki mevcut seviyelerde.

Cardano fiyatının bugünün en yüksek seviyelerine yükselmesine ne yardımcı oldu? Çoğunlukla, kripto para birimlerinin 2023’te şimdiye kadar gördüğü yükselişe bağlı – hatta hafta başlarında stabilcoin kampanyası sırasında görülen hafif sapmaya rağmen.

Bununla birlikte, Cardano tabanlı DJED de dahil olmak üzere algoritmik stablecoin’leri yeniden gözden geçirme konuşması özellikle ADA pazarlarını artırdı.

Veriler ayrıca, son iki hafta içinde ADA çevresinde büyük bir balina faaliyeti olduğunu gösteriyor. Zincir üstü ölçümler, 1.700’den fazla günlük ortalama işlemi vurgularken, büyük yatırımcılar (balina köpekbalıkları) son üç aydır ADA’yı kullanmaya devam ediyor.

Santiment araştırmacılarının yakın zamanda belirttiği gibi, 10.000 ila 10 milyon ADA içeren adresler, kripto para borsası FTX’in çöküşünü izleyen fiyat düşüşünden bu yana yaklaşık 235 milyon dolar değerinde yaklaşık 660 milyon token biriktirdi.

Buna ek olarak, Cardano Input Output geliştiricisi HK’nin ardından bu hafta hava daha iyimser. duyurmak Büyük bir ağ yükseltmesi başarıyla konuşlandırıldı. Şirkete göre, SECP yükseltmesi ölçeklenebilirlik ekleyerek zincirler arası birlikte çalışabilirliği geliştiriyor. Bu nedenle, Cardano artık daha fazla zincirler arası dApp’leri destekliyor.

Bunlar Cardano’nun fiyatı için iyi ölçütler mi? Olası. Aslında, ADA boğası Dan Gambardello, ADA/USD paritesinin ters bir baş ve omuz modeli oluşturduğunu ve bir sonraki hedefin 0,65 dolar olmasını beklediğini belirtiyor.



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın