medyauzmani.com

CELO, FLAN sert çatalından önce değerinin %20’sini kaybeder


CELO, bugün daha sonra yapılması planlanan sert bir bölünmeden önceki 24 saat içinde değerinin %20’sini kaybetti.

<الجسم>

Celo ağının orijinal madeni parası olan CELO, son 24 saat içinde değerinin %20’sini kaybetti. Günün başından beri düşük performans gösteren birçok kripto para biriminden biridir.

Kötü performans, Celo’nun bugün için planlanan büyük bir sert çatalı duyurmasına rağmen geldi. Flan hard forku, 9 Kasım’da 16068685 blok yüksekliğinde etkinleştirilecek ve kullanıcıları etkilemeyecek.

CELO’nun düşüşü, daha geniş kripto para piyasası büyük bir satış yaşadığı için geliyor. FTX’in son iki gündeki mücadeleleri, kripto para piyasasını bir düşüş trendine itti ve çoğu madeni paranın alım satımı kırmızı ile yapıldı.

Toplam kripto para piyasa değeri, son 24 saatte %10 düşüşle 900 milyar doların altında. Bitcoin, değerinin %8’ini kaybettikten sonra aylar sonra ilk kez 18.000 doların altına düştü. Ancak, biraz toparlandı ve şu anda 18.000 doların üzerinde işlem görüyor.

Ether de bugün %15’ten fazla düştü ve şu anda madeni para başına yaklaşık 1.200 dolardan işlem görüyor.

İzlenecek ana seviyeler

4 saatlik CELO/USD grafiği, Celo’nun hafta başından beri düşük performans göstermesi nedeniyle oldukça düşüş gösteriyor.

TradingView’den CELO/USD grafiği

MACD hattı negatif bölgede, bu da CELO’nun şu anda piyasadan önemli bir satış baskısı altında olduğunu gösteriyor.

14 günlük ve 19 günlük RSI, CELO’nun şu anda aşırı satım bölgesinde olduğunu gösteriyor. Basın zamanında, CELO jeton başına 0,527 dolardan işlem görüyor.

Düşüş trendi devam ederse, CELO 6 aydan uzun bir süredir ilk kez 0,50$ destek seviyesinin altında işlem görebilir. Bununla birlikte, uzun süreli bir satış durumunda, CELO bir yıldan fazla bir süredir ilk kez 0,40 doların altında işlem görebilir.

CELO’yu şimdi nereden satın alabilirim?

eToro

eToro, yatırım yapmak için 75’ten fazla kripto para birimi sunan küresel bir sosyal yatırım aracı kurumudur. Komisyonsuz kripto ticareti sunarlar ve platformdaki kullanıcılar manuel veya sosyal olarak yatırım yapma seçeneğine sahiptir. eToro ayrıca, kullanıcıların ünlü yatırımcıların işlemlerini otomatik olarak kopyalamasını sağlayan benzersiz bir CopyTrader sistemine sahiptir.

CELO’yu eToro ile bugün satın alın

Binance

Binance, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biridir. Daha deneyimli yatırımcılar için daha uygundur ve 600’ün üzerinde seçim yapabileceğiniz çok sayıda kripto para birimi sunar. Binance ayrıca düşük alım satım ücretleri ve kullanıcılarının yararlanabileceği birçok alım satım seçeneği ile bilinir; Eşler arası ticaret, marj ticareti ve spot ticaret.

CELO’yu Binance ile bugün satın alın



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın