medyauzmani.com

Circle, Avalanche’da kendi euro destekli stablecoin’ini piyasaya sürdü


  • Circle, bir basın açıklamasında euro destekli stablecoin’in Avalanche ağına daha fazla likidite getireceğini söyledi.
  • USDC kullanan geliştiriciler artık Euro Coin’i kolayca entegre edebilir.
  • Avalanche Eurocurrency destekli cüzdanlar arasında Coinbase Wallet ve MetaMask bulunur.

USDC ihraççısı Circle, Katman 1 blok zinciri özellikli bir akıllı sözleşme olan Avalanche üzerinde MOF destekli başka bir Euro stablecoin’i piyasaya sürdü.

Avalanche’ın şu anda yaklaşık 14.05 dolardan işlem gören AVAX’ı, 4.7 milyar dolarlık piyasa değeriyle 17. en büyük kripto para birimi.

Euro likidite çığa doğru gidiyor

Circle, Euro Coin’in Avalanche’ta piyasaya sürülmesinin, euro destekli stablecoin’in dünyanın dört bir yanındaki geliştiricilere ve ekosistem kullanıcılarına çok zincirli euro likidite getirdiğini gören bir seride ilk olmasını beklediğini söylüyor.

Dijital teknoloji şirketi bir basın açıklamasında Avalanche’taki yayının, USDC özellikli uygulamaların Euro Coin’i kolayca entegre edeceği anlamına da geldiğini söyledi.

Geçen yıl Ethereum’da euro para birimini ilk kez tanıttığımızda, internet bağlantısı olan herkesin sınırlar ve zaman dilimleri ötesinde euro’ya erişebilmesini istedik.Departmanın ürün başkan yardımcısı Joao Reginato dedi. ekledi:

Avalanche’ın hızlı ve verimli platformunda Euro Coin’i kullanıma sunarak, geliştiricilerin ve kullanıcılarının neredeyse anında, daha uygun maliyetli finansal işlemleri deneyimlemelerine ve 7/24 ödemeler, transferler ve döviz için yeni olasılıkların kilidini açmasına yardımcı olabiliriz.. “

Ava Labs İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı John Nahas, Avalanche’ta euro destekli bir stablecoin’e sahip olmanın geliştiriciler ve diğer kullanıcılar için blockchain ağını yeni olanaklara açtığını söyledi.

Circle’ın USDC’sinin arkasında önemli bir benimseme ve hacim görmeye devam ediyoruz ve Avalanche EUR’nun büyük geri bildirim ve kullanımını bekliyoruz. DeFi, çok para birimli, sınır ötesi bir ortama doğru genişlemeye devam ediyor – Euro Coin gibi tamamen güvenilir ve gözetim altında tutulan bir Euro stablecoin’i kullanıma sunmak, anında ödemelerin ve dünyanın çok daha geniş bir alanına transferlerin benimsenmesini hızlandıracakNahas işaret etti.

Circle’a göre, Avalanche’ta stablecoin’i destekleyen uygulamalar ve cüzdanlar arasında Coinbase Wallet, MetaMask, BENQI, Cables, Core ve Curve yer alıyor.

Dönen hesap sahipleri, kripto sermaye piyasalarında alım satım veya borç verme desteğiyle Avalanche platformunda Euro Coin likiditesine erişebilir. Euro Coin ayrıca tutulabilir veya ödemeler için kullanılabilir.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın