medyauzmani.com

Coinbase, biri %52 artışla 2 altcoin duyurdu


ABD’nin önde gelen kripto borsası Coinbase, Solana (SOL) ile bağlantılı iki para birimi için harekete geçti. Bu hisselerden biri açıklamanın ardından yüzde 50 yükseldi. Gelin bu yeni gelişmenin detaylarına bir göz atalım.


Coinbase’den 2 Solana (SOL) bağlantı altcoin adımları

Kripto para borsası Coinbase, tüccarların radarında olmayan 2 altcoini sokak listesine ekledi. Bunlardan biri Solana (SOL) üzerine inşa edilmiş güvenli olmayan değer protokolünün yönetim belirtecidir.

Coinbase’den yapılan açıklamada, Marinade (MNDE), sokak listesine eklenen stake ile ilgili bir altcoin.

Duyurudan hemen sonra, MDNE’nin hissesi yüzde 52 yükseldi. Son 24 saatteki bu artışın ardından MDNE’nin fiyatı 0.076474 dolardan işlem görüyor.

Elbette bugün MDNE fiyatındaki artışın, bu hafta meydana gelen büyük oynaklığa kıyasla küçük olduğunu belirtmek gerekir. Pazartesi günü 0,002891$’a düşen MDNE’nin fiyatı Salı günü 0,310840$’a patladı.

İlgili – Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gençlere kripto para tavsiyesi!

solana

Coinbase, Marinade Stake SOL (MSOL) tokenini sokak listesine ekledi. MSOL şu anda 30,05 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte yüzde 3,23 düştü.

Coinbase bu yıl kayıt olmak için hamlesini yaptı. Bu nedenle amaç, zaman işleyişine şeffaflık getirmektir. Bununla önceden bu listelerden yararlanmalarını engellemeye çalışırlar.

Coinbase’in listeye gireceğini açıklaması, genel fiyat üzerinde olumlu bir etkiye sahip. Kripto para piyasasında buna Coinbase etkisi denir. Şimdi, yukarıda bahsedilen Coinbase açıklamasının ardından altcoin bir ralli yaptı.

İlgili – Tanınmış uzman Peter Brandt’ten bu kripto için başka bir öneri

Kaynak

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın