medyauzmani.com

Conflux ağı Hong Kong’a genişliyor


Toronto, Kanada, 28 Aralık 2022, Chainwire

  • Conflux Network’ün kurucu ortağı Dr. Meng Wu, çeşitli hükümet ve özel kuruluşlarla dijital ekonomi, yenilik ve teknoloji hakkında konuşmak üzere Hong Kong’a davet edildi ve ilk stratejik işbirliği niyetine ulaştı.
  • Conflux, Web3’ün temel altyapısı rolünü pekiştirerek Hong Kong’a girmek için ilgili varlıkları zaten kaydediyor.
  • Bu, Hong Kong’da daha elverişli bir blockchain ortamının yolunu açan “Hong Kong için Sanal Varlıkların Geliştirilmesine İlişkin Politika Deklarasyonu”nun Ekim duyurusunu takip ediyor.

Dr. Ming Wu, kurucu ortağı Conflux Ağı, Web3 aracılığıyla teknolojik yeniliklerin yükselişini ve Conflux Network’ün bu gelişmelerde nasıl bütünleyici bir rol oynayabileceğini tartışmak üzere Hong Kong Hükümeti tarafından davet edildi. Ziyaret sırasında Dr. Ming Wu, Ekim ayında resmi olarak yayınlanan “Hong Kong Sanal Varlık Geliştirme Politikası Deklarasyonu” kapsamında çeşitli kurumların başkanları ve resepsiyon görevlileri ile derinlemesine bir görüşme yaptı.

Geçtiğimiz birkaç yılda, katı COVID-19 seyahat kontrol önlemleri ve düzenleyici belirsizlik, birçok Hong Kong merkezli blockchain ve kripto para şirketini işlerini daha uygun alanlara kaydırmaya yöneltti. Politika, dijital varlıklara önemli ölçüde yeniden odaklanıldığını gösteriyor ve Hong Kong’da ilk iki kripto para borsa yatırım fonunun piyasaya sürülmesiyle aynı zamana denk geliyor.

Dr. Ming Wu, Çin’deki tek uyumlu, genel ve izinsiz zincir olduğunu ve 3000+ TPS, 5000+ düğüm ve 0,5 blok üretimi elde ettiğini açıklayarak Conflux Tree-Graph halka açık zincirini tanıttı. Verim, onay süresi ve kullanım maliyeti açısından, birinci nesil uluslararası halka açık zincir “Bitcoin” ve ikinci nesil halka açık zincir “Ethereum”a göre 2-3 kat avantaja sahiptir. Sistem performansı dünyada birinci sıradadır.

Dr. Meg Wu şunları söyledi: “Hong Kong’un kripto para birimi için açık ortamı, Web3 ve Metaverse uygulayıcıları için, özellikle Çin’den olanlar için daha fazla fırsat sunuyor. Buradaki insanlar, teknolojileri ve yenilikleri uyumlu bir şekilde ticari hale getirmek için daha fazla özgürlüğe sahipler. Bu aynı zamanda hızlandıracaktır. Web3’ün işletmeye entegrasyonu ve maksimum değerini elde etmek için geleneksel çevrimiçi ekonomi.Conflux, Hong Kong’a genişleyerek tamamen farklı bir strateji izleyebilecek ve Web3’ün Hong Kong.

Genişleme, 1 milyar dolardan fazla değere sahip özel bir girişim olan Conflux Network tarafından potansiyel bir tek boynuzlu at olarak adlandırılmasının hemen ardından geldi. Asya ve Pasifik’te yükselen devler HSBC ve KPMG’nin ortak raporu. Prestijli listeyi yapmak için sadece beş blockchain ile ilgili şirketten biri.

Conflux Hakkında

Conflux, merkezi olmayan ekonomileri sınırlar ve protokoller arasında birbirine bağlayan izinsiz bir katman 1 blok zinciridir. Son zamanlarda hibrit PoW/PoS uyumluluğuna geçiş yapan Conflux, tıkanıklık, düşük ücretler ve gelişmiş ağ güvenliği olmadan hızlı, güvenli ve ölçeklenebilir bir blockchain ortamı sağlar.

Çin’deki tek düzenlenmiş halka açık blok zinciri olan Conflux, Asya’da proje inşaatı ve genişleme için benzersiz bir avantaj sağlıyor. Bölgede Conflux, Shanghai City, McDonald’s China ve Oreo dahil olmak üzere blockchain girişimleri ve metaverse konusunda küresel markalar ve devlet kurumlarıyla işbirliği yaptı.

Conflux hakkında daha fazla bilgi edinmek için confluxnetwork.org adresini ziyaret edin.

iletişim

melisa terry
Shift6 Stüdyoları
[email protected]

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın