medyauzmani.com

Crypto.com Avrupa genel merkezini Fransa’da açıyor


Crypto.com, Avrupa’daki varlığını kurmak amacıyla Fransa’daki genel merkezini kurma konusunda Binance’in liderliğini izledi.

Crypto.com borsası Çarşamba günü, Avrupa genel merkezini Fransa’da açtığını duyurdu.

Şirket, genel merkezini Avrupa’da kurmak için yaklaşık 145 milyon dolar harcadığını söyledi.

Blog yazısında, Crypto.com dedi Bu son gelişme, Eylül ayında İhtiyati Denetleme ve Karar Otoritesi (ACPR) tarafından onaylandıktan sonra Finansal Piyasalar Otoritesi (AMF) tarafından Dijital Varlık Hizmet Sağlayıcısı (DASP) olarak kaydedilmesinin ardından geldi.

Crypto.com, yatırımının, şirketin bölgedeki çabalarını yönlendirmek için yerel yetenekleri işe alarak Fransa’ya olan uzun vadeli taahhüdünü sağlamlaştırmaya yardımcı olacağını da sözlerine ekledi. Fransız ofisi uyum, iş ve ürün geliştirmeye odaklanacak.

Crypto.com COO’su Eric Anziani, bu son gelişme hakkında yorum yaparken;

“Paris’te bölgesel merkezimizi kurarak Fransa ve Avrupa’ya olan bağlılığımızı daha da ilerletmekten dolayı çok heyecanlıyız. Düzenleyici onayımız Fransa’daki yolculuğumuzda önemli bir ilk adımdı ve kolaylaştırmaya yardımcı olmak için sektörlerdeki paydaşlarla ilişki kurmaya devam etmeyi dört gözle bekliyoruz. Fransa’daki yeni dijital ekonomi ve müşterilere en iyi kripto deneyimini sunuyor.” kendi kategorisinde.

Crypto.com 2016’dan beri var ve 50 milyondan fazla kullanıcısıyla dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri haline geldi. Platformun arayüzü, kullanıcıların doğrudan fiat onrams kullanarak kripto para birimlerini kolayca alıp satmalarını sağlayan bir mobil uygulamadır.

Fransa’da lisanslı olmasının yanı sıra Crypto.com’un Birleşik Krallık, Singapur ve diğer ülkelerde de lisansları vardır. İtalyaAvustralya, Yunanistan, Güney Kore, Dubai, Cayman Adaları ve Kanada.

Geçen yıl boğa piyasasının zirvesi sırasında Crypto.com, Premier Lig, NASCAR ve Aston Martin’in Formula 1 bölümü de dahil olmak üzere çeşitli spor organizasyonlarıyla sponsorluk anlaşmaları yaptı.

bu aydan daha erken, Crypto.com’un reklamını yap Kanada’daki Visa Crypto.com kart kullanıcıları için Google Pay ve Apple Pay için destek ekleyecektir.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın