medyauzmani.com

Crypto.com, Kanada’daki Kart Kullanıcıları için Google Pay ve Apple Pay Desteğini Ekliyor


içinde cıvıldamak Crypto.com tarafından bugün yayınlanan kripto para borsası, Kanada’daki Visa Card Crypto.com kullanıcıları için Google Pay ve Apple Pay için destek ekleyeceğini duyurdu.

Kanada’da Visa Card kullanan Crypto.com kullanıcıları Crypto.com artık kartlarını Apple Pay ve Google Pay’e bağlayabilecek. Kullanıcının Visa Crypto.com kart ayrıntılarını Apple Pay cüzdanına veya Google Pay’e eklemesi yeterlidir. Servis ayrıca Apple Watch kullanan iOS kullanıcılarına da sunulacak.

Hizmetler şu anda yalnızca Kanadalı kullanıcılarla sınırlı olsa da, Crypto.com topluluğu, hizmetlerin yakında dünyanın diğer bölgelerindeki kullanıcılara da sunulacağı konusunda iyimser.

Crypto.com son zamanlarda büyük bir genişleme yaşadı ve en son 17 Ağustos 2022’de İngiltere’nin FCA’sından bir kripto varlık firması olarak onay alan birkaç ülkede düzenleyici onaylar aldı.

Crypto.com hakkında

Crypto.com, Singapur merkezli bir kripto para borsasıdır. Crypto.com, bir kripto para birimi değişim platformu işletmesinin yanı sıra, Cronos (CRO) olarak bilinen resmi bir kripto para birimine de sahiptir.

Crypto.com şu anda dünya çapında 50 milyondan fazla müşteriden oluşan bir müşteri tabanına sahiptir ve Crypto.com Uygulaması, Crypto.com Exchange, Crypto.com DeFi cüzdanı ve Crypto.com NFT’yi içeren çeşitli kripto tabanlı finansal ürünler ve hizmetler sunmaktadır.

Crypto.com uygulaması, kullanıcıların kripto para birimleri satın almasına ve satmasına izin verirken, Crypto.com Exchange kurumsal tüccarlar için tasarlanmıştır. Crypto.com DeFi Cüzdan, kullanıcıların kripto varlıklarını tutmasına ve tutmasına izin veren velayetsiz bir cüzdandır.

Crypto.com NFT, kullanıcıların NFT’leri toplamasına ve takas etmesine izin veren bir NFT pazarıdır.



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın