medyauzmani.com

Crypto.com’un Coca-Cola ile ortaklığını duyurmasıyla CRO bugün %10 arttı


  • CRO, bugün piyasa değerine göre ilk 50 kripto para birimi arasında en iyi performans gösteren şirketlerden biridir.

  • Crypto.com’un yerel token’ı, borsanın Coca-Cola ile ortaklık kurmasının ardından bugün %10 arttı.

  • Daha geniş kripto piyasası oldukça iyi durumda olduğundan, CRO yakında yükselebilir.

Crypto.com, Coca-Cola ile stratejik ortaklığını duyurdu

Crypto.com borsasının yerel belirteci olan CRO, piyasa değerine göre ilk 50 kripto para birimi arasında en iyi performans gösteren madeni paralardan biridir. Son 24 saatte %10 arttı ve yakında yükselebilir.

Sırada pozitif performans var Düşük CRO performansı geçen hafta. Devam eden artış Crypto.com’a bağlanabilir. Stratejik ortaklık duyurusu Coca-Cola ile.

Crypto.com ve Coca-Cola, bir dizi NFT sanat eserini piyasaya sürmek için ortaklık kurdu. NFT’ler, her takımın devam eden FIFA Dünya Kupası turnuvasında saha saldırıları, müdahaleleri ve galibiyet golleriyle oluşturulan benzersiz “ısı haritalarından” ilham alıyor.

Daha geniş kripto para piyasası bugün iyi bir performans sergiledi ve şu anda 869 milyar dolarlık toplam piyasa kapitalizasyonuyla (neredeyse %2’lik bir artış). Bitcoin ayrıca son 24 saatte yaklaşık %2 arttı. Bu haberin yayınlandığı tarihte, Bitcoin fiyatı 17 bin doların üzerinde ve yakında 18 bin dolara yönelebilir.

İzlenecek ana seviyeler

CRO/USD’nin 4 saatlik grafiği, kripto para birimi son 24 saatte oldukça iyi performans gösterdiği için yükselişe geçti. Teknik göstergeler, CRO’nun daha geniş kripto pazarından daha iyi performans gösterdiğini gösteriyor.

MACD çizgisi birkaç saat önce pozitif bölgeye geçerek boğaların şu anda kontrolü elinde tuttuğunu gösteriyor. 63’teki 14 günlük RSI ayrıca CRO’nun yükseliş bölgesinde olduğunu gösteriyor.

Yayınlandığı tarihte, CRO madeni para başına 0,0725 dolardan işlem görüyor. Yükseliş trendi devam ederse, CRO büyük ihtimalle gün bitmeden ilk kilit direnç seviyesi olan 0,08964 $’ı aşacaktır.

CRO, önümüzdeki birkaç saat veya gün içinde daha yüksek toparlanabilir ve 0,105 $ direnç seviyesine ulaşabilir.

CRO’yu şimdi nereden satın alabilirim?

CoinEx

Aralık 2017’de kurulan CoinEx, küresel ve profesyonel bir kripto para birimi değişim hizmeti sağlayıcısıdır. CoinEx, birden çok dili destekler ve yaklaşık 100 ülkede/bölgede küresel ticaret hizmetleri sunar.

CoinEx ile bugün bir CRO satın alın

okcoin

Okcoin, San Francisco, Miami, Malta, Hong Kong, Singapur ve Japonya’da ofisleri bulunan dünya çapında lisanslı bir borsadır. Okcoin’in misyonu, finansın ademi merkezileştirilmesine yardımcı olmak ve dünyadaki herkes için ekonomik oyun alanını düzleştirmektir. 100 binden fazla aktif tüccar ve yatırımcı ile 190’dan fazla ülkeye hizmet vermektedir.

Bugün Okcoin’den bir CRO satın alın

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın