medyauzmani.com

DeFi Getiri Protokolü, kullanıcıların Metaverse fırsatlarını benimsemesine yardımcı olmak için Dypius’u yeniden markalaştırıyor


Bükreş, Romanya, 12 Aralık 2022, Chainwire

Kripto alanında başarı elde ettikten sonra DeFi Getiri Protokolü, Dypius olarak tamamen yeniden markalaştığını duyurdu. Deneyimli ekip, yıllar boyunca geliştirdiklerini temsil etmenin en iyi yolunu bulmak için aylarca araştırma yaptı. Debius’un galaksideki bulutsular için ekleri vardır. Bulutsular, evrenin daha yoğun bölgelerini oluşturmak için bir araya “kümelenen” gaz, toz ve diğer maddelerin oluşumlarıdır. Daha fazla malzeme çeker ve sonunda yıldızları, gezegenleri ve gezegen sistemi nesnelerini oluşturacak kadar yoğun hale gelir. Dypius, yıldızların, gezegenlerin ve yaşamın yaratıldığı yerdir. Burası Dypius, geleceği yaratmak ve şekillendirmek için bir yer!

DYP, merkezi olmayan finansın şafağında bir DeFi protokolü olarak başladı ve üç farklı zincirde kazanç fırsatları sunuyor. Ancak, bundan çok daha fazlasına dönüşeceği en başından belliydi. Aslında ekip, çeşitli DeFi ürün ve hizmetleriyle merkezi olmayan bir ekosistem oluşturmaya çalıştı.

DYP, kripto pazarı ve kullanıcıları için değer yaratan 12 benzersiz ürünü içerecek şekilde hızla genişledi. Bu çözümler, gelişmiş analitiği içerir DYP Araçları Kullanıcıların daha bilinçli kararlar vermelerini sağlamak için gerçek zamanlı veriler, pazar istatistikleri, son dakika haberleri ve en son pazar eğilimleri hakkında güncellemeler sunar.

Adı yeni değiştirilen Dypius, DYP araçlarını ekosistemin en karlı özelliklerinden biri olarak sürdürüyor. Aynısı, merkezi olmayan bir ortamda sermaye artırmalarına ve küresel Dypius topluluğunu tanımalarına yardımcı olarak yeni projeleri destekleyen Dypius Launchpad için de geçerlidir.

Ek olarak ekip, benzersiz bir metaverse platformu olan Dypius Metaverse’i geliştiriyor. CAWS NFT Grubu. Bu ilgi çekici ve kullanışlı platform, keşfedilecek heyecan verici ortamlar, gerçek zamanlı kullanıcı etkileşimi, kullanıcı özelleştirmesi ve çok daha fazlası ile sürükleyici bir deneyim sunar. Platform, bağımsız bir uygulama ve oyuncuların NFT’lerini çeşitli maceralarda refakatçi olarak kullanmalarına veya kripto para cüzdanlarını kontrol etmelerine olanak tanıyan bir kâr amaçlı (P2E) PCVR oyunu içerecek.

Kullanıcılar, gerçek hayattaki çalışmalarını sanal bir alana taşımak için Dypius Metaverse’den yararlanabilir. Ayrıca kullanıcılar, oyun içi ödüller ve varlıklar kazanmak için benzersiz fırsatlara erişebilir. Bu platform, sürdürülebilir büyüme ve sürekli yenilik yoluyla sıradan kullanıcılar ve işletmeler için sınırsız olanaklar sunar.

DYP’nin kurucusu Mihai Pusica, protokolün Dypius olarak yeniden adlandırılması hakkında yorum yaptı:

“Başından beri, her zaman kullanıcıların güvenli ve erişilebilir bir ortamda yararlanabilecekleri bir proje hayal ettim. Uzmanlardan oluşan ekibimizin özverisi ve projenin basit bir protokolden gelişmiş bir merkezi olmayan ekosisteme yolculuğundan son derece gurur duyuyorum. Ben kullanıcılarımızı ekosistemimizi keşfetmekten keyif almaya ve her fırsatı değerlendirmeye teşvik ediyoruz.”

Dipius Hakkında

Eskiden DeFi Verim Protokolü (DYP) olarak bilinen Dypius, verim çiftçiliği, depolama, NFT, analitik araçlar ve Metaverse oyun oynama dahil olmak üzere birçok farklı çözümü içeren, hızla gelişen bir DeFi ekosistemidir. Proje, protokolün kurcalamaya karşı koruma işlevini kullanan benzersiz akıllı sözleşmeler altında çalışır.

Protokol belirteci DYP, Coinbase, Huobi Global, KuCoin, Gate.io, MEXC Global, Bitrue, Poloniex ve daha fazlası gibi üst düzey borsalarda listeleniyor.

Metaverse tabanlı yeni P2E oyunu, oyuncuların Mall, NFT Marketplace, DYP Store ve Trade Station gibi özelliklerle sanal açık dünyada kaynaşmasına olanak tanıyor. Ayrıca oyunda, oyuncuların DYP ve iDYP tokenlerini cüzdanlarına yatırmalarına, ödülleri çekmelerine veya bakiyeleri transfer etmelerine olanak tanıyan bir denge bölümü bulunacak.

Daha fazla bilgi ve haberdar olmak için şu adresi ziyaret edin:

İletişim

Daniel Jarrett, Debius, [email protected]

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın