medyauzmani.com

DeFi’den bir Solana vuruşu daha! Sadece bir ay oldu…


DappRadar’ın ünlü veri toplama ve analiz şirketi tarafından paylaşılan yeni bir raporuna göre Solana’nın çekimi de DeFi’den geldi.

Solana, DeFi’de 366 milyon dolara düştü

DappRadar tarafından hazırlanan yeni bir rapor, kripto piyasasının geçen ayki çöküşünün Solana (SOL) akıllı platformunda kilitlenen toplam değerde (TVL*) serbest düşüşe neden olduğunu gösteriyor.

(*Blockchain üzerindeki TVL, akıllı sözleşmelerindeki toplam ücreti temsil eder ve ağda kilitlenen teminat tutarının varlığın mevcut değeri ile çarpılmasıyla hesaplanır.)

DeFi'den bir Solana vuruşu daha!  Sadece bir ay oldu...

İlgili: “Solana yüzde 96 düşüşle neden hala güçlü bir iş?”

Tanınmış veri entegrasyonu ve analitik firması, Solana’nın TVL’de aydan aya (Ekim’den Kasım’a) %71 düşüşle 366 milyon dolar gördüğünü bildirdi.

Makalemizi yayınladığımız sırada CoinMarketCap verilerine göre SOL, 13,70 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre 18. sırada yer alan fon, 32.24 dolardan işlem gördüğü 1 Kasım’dan bu yana %57’den fazla değer kaybetti.

Öte yandan rapora göre en az etkilenen TVL, Binance Coin (BNB) oldu. Ve ayda sadece %3 düşüşle BNB, TVL’de 4,83 milyar dolar kaydetti.

DeFi'den bir Solana vuruşu daha!  Sadece bir ay oldu...

Dünyanın en büyük kripto borsası ve işlem hacmine sahip Binance’in yerel para birimi 289,96 dolardan işlem görüyor. Ve 324,69 dolardan işlem gördüğü 1 Kasım’dan bu yana %10,6’dan fazla düştü.

Şunları bilmek isteyebilirsiniz:

En büyük akıllı sözleşme platformu (ETH) olan Ethereum (ETH), TVL’nin fiyatında %24’lük bir düşüş gördü. Ancak bugüne kadar 32,1 milyar dolarlık gelirle DeFi (DeFi) sektöründe liderliğini sürdürüyor. Ancak Ethereum’un sektördeki hakimiyeti Ekim’deki %61.97’den Kasım’da %49’a düştü.

Kripto para birimi endüstrisinin toplam TVL’si %22 düşüşle yaklaşık 65.01 milyar dolara geriledi.

DeFi'den bir Solana vuruşu daha!  Sadece bir ay oldu...

DappRadar’a göre, NFT sektörü de Ekim ayına göre yüzde 7,47 düşüşle 546 milyon dolara geriledi. Son olarak, NFT işlemlerinin sayısı da ay için %22,24 azaldı.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın