medyauzmani.com

Devrim Yaratan NFT’ler – Telept City, Web 3 için son teknoloji AIGC NFT platformunu piyasaya sürüyor


San Francisco, ABD, 25 Şubat 2023, Chainwire

Telept A.Ş., bir Web 3.0 girişimi, bugün, katılımcıların X-Native adlı benzersiz bir yapay zeka tarafından üretilmiş misli olmayan (NFT) token (NFT) oluşturmasına olanak tanıyan amiral gemisi web öncelikli bilgi işlem platformu Telept City’nin lansmanını duyurdu. Kapsamlı bir görüntü veritabanı kullanılarak titizlikle ince ayarı yapılmış sofistike bir AIGC oluşturma modeli ve oyun benzeri bir kullanıcı arabirimi ile her düzeyden katılımcı için taze ve erişilebilir bir AI Web 3.0 deneyimi sağlar. Telept City ile bir NFT oluşturmak kolaydır ve minimum çaba ve maliyetle yapılabilir.

TeleptCity nedir?

Kullanıcıların, bir metin macera oyunu oynamak gibi yapay zeka destekli bir platform aracılığıyla bir NFT oluşturabildiklerini hayal edin. Telept City’nin çoktan seçmeli seçenekleri, çekici ve gezinmesi kolay bir şekilde sunulur. Kullanıcılar, Metamask Wallet aracılığıyla Telept City’ye giriş yaptıklarında, trivia oyununu andıran bir arayüzle karşılanıyor. Sorular, bir oyun yaklaşımı aracılığıyla kullanıcıların kendi imajları hakkındaki düşüncelerinden yararlanmak ve arzu ettikleri NFT’yi yaratmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. AI, yanıtları yorumlar ve sonunda X-Native Collection için bir NFT olarak kodlanabilen kullanıcı tanımlı bir görüntü oluşturur.

Telept City – PC web sayfası, bilimkurgu dünya tarzı. Telept Şehri

X-Native Koleksiyonu nedir?

Telept’in yapay zekası tarafından yalnızca Telept City kullanıcıları için üretilen NFT seti, X-Native olarak bilinir (OpenSea’daki resmi adı ‘Telept City: X-Native’). X-Native projesinin konsepti, Ethereum isim servisinin görsel versiyonunun ölçülmesine dayanmaktadır. X-native Collection, Telept AI ile oluşturulmuş, sürekli genişleyen bir NFT kitaplığıdır. Bir X-Native’e sahip olmanın başlıca avantajı, tarihi bir NFT sanatına ve ETH değerinde bir varlığa sahip olmanın yanı sıra, 23 Mart’ta yayınlanacak olan X-Native yol haritasında gösterildiği gibi, sosyal önemi ve ayrıcalıklı ayrıcalığıdır. AI NFT’leri ve Ethereum’da özel IP’ye sahip X-Native Mystery kutusu içerir.

X-Native NFT beta

X-Native Gizemli Kutular beta

beğenmek Telept CEO’su Lika Lee NFT’lerin değerinin sadece finansal değerlerinin ötesine geçeceğine ve önemli bir sosyal değer üretme potansiyeline sahip olacağına inanıyorsunuz. “NFT üretimini merkezsizleştirme trendi. NFT’lerin giderek daha fazla benimsenmesiyle, kullanıcı ister Web 3.0 deneyimine sahip olsun ister yeni başlıyor olsun, herkesin bunları oluşturmasını kolaylaştırmaya kararlıyız. Yapay zekayı kullanmak için ilk adımı atacağız. ve NFT teknolojisi, insanların sektördeki değişiklikleri deneyimlemesi için benzeri görülmemiş bir yol sağlayarak kimlik ve kişiliğin temsilini şekillendirmenin yeni bir yolunu şekillendirecek.” Lika bana söylüyor. Telept, NFT’leri oluşturmak için gereken işçilik azaldığında, NFT’ler için daha fazla uygulama senaryosu görmeyi bekliyor.

Telept City – PC web sayfası, metin macera tarzı NFT oluşturma süreci Telept Şehri

Telept City: Dijital Varlık Oluşturmayı Etkinleştirmede Yeni Bir Dönem

NFT pazarı son yıllarda patlayıcı bir büyüme yaşadı ve yapay zeka bu trendi yeni zirvelere taşımaya hazırlanıyor. Günümüzün dijital ortamında, bu etkileşimler genellikle pahalı, göz korkutucu olabilir ve giriş için yüksek engellere sahip olabilir. Telept City, NFT oluşturma sürecini otomatikleştirmek için AI’dan yararlanan ve benzersiz NFT’ler oluşturmak için herkesin erişebileceği bir platformdur. Platform, çok çeşitli stillerde bir görüntü oluşturmak için belirli sözcükler veya tümcecikler biçimindeki yarı özel bir metin girdileri kümesi kullanır. Gelecek sürümde, kullanıcılar basit bir metin göndererek kendi NFT’lerini oluşturmaya aktif olarak katılabilecekler. Telept City’nin amacı, NFT oluşturma sürecini demokratikleştirmek ve AI teknolojisinin kullanımı yoluyla bireylerin kendilerini yaratıcı bir şekilde ifade etmelerini sağlamak ve sektör için daha merkezi olmayan ve adil bir dijital geleceğe doğru büyük bir adım atmak.

Telept City’de daha fazla düşünce

Telept, yeni dijital mülkiyet ve sosyal etkileşim biçimleri sağlamak için hem blockchain hem de AI teknolojilerini birleştiren NFT’lere devrim niteliğinde bir yaklaşımı temsil ediyor. Ekip, verileri, zincir üstü kimlikleri ve sosyal yetenekleri üzerinde daha fazla kontrol sağlayarak bireyleri, kuruluşları ve toplulukları güçlendirme hedefi doğrultusunda çalışmaya devam edecek.

AIGC NFT ile sınırsız olanaklar dünyasının kapısını açmak için sabırsızlanıyor musunuz? X-Native üyesi olmak için AI NFT yapın. Daha fazla bilgi için Telept City web sitesini ziyaret edin.

telept hakkında

Telept, Stealth Startup’ın şemsiye markası altındaki hepsi bir arada bir Socialfi Mobil DApp’tir. Şirket, önde gelen teknolojilerle donatılmış, farklı kategorileri kapsayan bir dizi ürün içermektedir. Telept, haber akışlarından, gruplardan, projelerden ve daha fazlasından Web3 projeleri oluşturmayı ve başlatmayı kolaylaştırır.

Sosyal:

iletişim

CMO, Renee B., Telept Inc., [email protected]



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın