medyauzmani.com

Dogecoin 200 günlük hareketli ortalamaya geri dönerken parmak çarpı işareti


  • DOGE geçen hafta çift haneli farkla kaybetti.

  • Kripto para birimi, Twitter’da kullanımıyla ilgili sınırlı temellerle tartıldı.

  • DOGE, 200 günlük hareketli ortalamanın altına düşerse daha fazla düşüşle karşı karşıya kalır.

dogecoin (DOGE/USD) bir kez daha ayıların saldırısına karşı savaşıyor. Haftalık %17 kayıpla kripto para memi, emsalleri arasında en çok kaybeden. Belki de DOGE’nin mem statüsünün altını çizmek için, kripto para birimi CNBC’den Jim Cramer tarafından “dev bir aldatmaca” olarak etiketlendi. DOGE için düşüşün neden bu kadar büyük olduğunu görmek kolay. Pozitif temellere ulaşmak zor oldu ve yatırımcıların DOGE’u kullanma hevesi Twitter’da azaldı.

Elon Musk, Twitter çevresinde karışık sinyaller gönderirken DOGE hayranları biraz hayal kırıklığına uğrayabilir. Milyarder yatırımcı, takipçilerine Twitter’ın CEO’luğundan istifa edip etmeyeceğini sordu. Yüzde 58’in ezici bir çoğunluğu teklif lehine “evet” oyu verdi.

Bildiğiniz gibi DOGE, Musk’ın yorum ve görüşleriyle destekleniyor. Son tweet’i, sosyal medya devinde önemli bir pozisyondan vazgeçtiği için DOGE için pek iyiye işaret değil. Musk, Twitter ödemelerinde DOGE kullanımını CEO’dan farklı bir rolden etkileyebilecek mi? DOGE hayranlarının düşüneceği soru bu olacak. Etrafındaki olumsuz duygular Dogecoin fiyatını etkileyebilir. Ancak yatırımcılar en azından DOGE’nin 200 günlük hareketli ortalamanın altına düşmeyeceğinden umutlu.

Satış 0,09 $ desteğinin altında devam ederken DOGE baskı altında

TradingView’e göre DOGE/USD grafiği

Yatırımcılar, 0,11 $ seviyesinden yararlandıkları için agresif bir şekilde DOGE satıyorlar. Bu, RSI okumasının orta noktanın üstünden aşırı satışa yakın bir okumaya kaymasıyla gösterilir.

Günlük grafiğe genel bakıştan, fiyat kritik desteğini 0,09 dolardan kaybetti ve bir ayı piyasasını karşıladı. DOGE ayrıca 50 günlük hareketli ortalamanın da altına düştü. Kripto para birimi şu anda boğalar için kıyamet anlamına gelebilecek önemli bir seviye olan 200 günlük hareketli ortalamada işlem görüyor.

DOGE ticareti daha düşük mü yoksa daha yüksek mi olacak?

sonraki trend DOG fiyatı 200 günlük hareketli ortalamanın tutulup tutulmayacağına bağlı olacaktır. Boğalar ayılara direnirse DOGE 0,09 dolara dönebilir. Kapak tarafında, DOGE 0,058 $ desteğine doğru ilerleyecek.

DOGE NEREDEN ALINIR

eToro

eToro, yatırım yapmak için 75’in üzerinde kripto para birimi sunan küresel bir sosyal yatırım komisyoncusu. Komisyonsuz kripto ticareti sunar ve platformdaki kullanıcılar manuel olarak yatırım yapma veya sosyal olarak yatırım yapma seçeneğine sahiptir. eToro ayrıca, kullanıcıların popüler yatırımcıların işlemlerini otomatik olarak kopyalamasına olanak tanıyan benzersiz bir CopyTrader sistemine sahiptir.

DOGE’u eToro ile bugün satın alın

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın