medyauzmani.com

Dogecoin fiyatı %50 daha şans verebilir: İşte, zor seviyeler


Dogecoin (DOGE) tablosundaki yeni oluşumlar ve fiyat hareketleri yeni ticaret fırsatları sağlayabilir. Burada DOGE/USD ve anahtar parametrelerin analizi.


Dogecoin fiyatı %50 daha şans verebilir: İşte, zor seviyeler

Dogecoin’in fiyatı 21-24 Eylül tarihleri ​​arasında kazanımlarını kaybetti. Bitcoin’in adımlarını takip eden DOGE de düşüyor. Elbette bu düşüş piyasaya girmek isteyen yatırımcılara yeni fırsatlar sunabilir. Çünkü düşüş trendinin yeni bir ralli başlatma ihtimali var.

Dogecoin’in fiyatı 21-24 Eylül tarihleri ​​arasında yüzde 22 arttı. Dolayısıyla 0.0683 dolar seviyesine bir sıçrama görüldü. Ancak bu ivme sona erdi ve pazar büyüdü. Bu nedenle, toplantının faydası yeni satışlarla seyreltildi. Bu nedenle, fiyat 0.0587 dolar ile 0.0650 dolar bariyerleri arasında geri çekildi.

İlgili – Dogecoin kurucusu, DOGE taklit projesi için 14 milyon dolarlık teklifi reddetti

Bu baskı, burada yardım arama fırsatı da sağlayabilir. Bu nedenle piyasaya giren tüccarlar direnç seviyesinden kar toplayabilirler. Kısa vadeli bir kazanç olarak yüzde 12 gibi görünüyor.

Ancak büyük bir darbe gelirse Dogecoin fiyatı uzun vadeli düşüş trendini kırabilir. Bu nedenle, 0,0890 dolarda ileriye dönük ralliye benzer bir trend oluşturabilir. Bu da yüzde 51’lik bir toplantı anlamına gelecek. Belki de bu toplantıdan artık kaçınılmalıdır.

Dogecoin fiyatı %50 daha şans verebilir: İşte, zor seviyeler

DOGE/USDT 1 günlük grafik Kaynak: TradingView

Elbette bu fikirler Dogecoin’in olumlu eğilimlerine işaret ediyor. Ancak 0.0587 dolarlık destek tutamazsa, fiyatta zayıflığa işaret edecek. Böylece pazarlamacılar kontrolü ele geçirdi. DOGE fiyatı 0,0491 $ ile 0,0587 $ arasında kilit alanın altında günlük bir mum oluşturursa, yükseliş eğilimi geçersiz olacaktır. Bunun 0.0471 $ seviyesine bir düşüşü tetikleme olasılığı da var.

İlgili – Dogecoin (DOGE) nedir, nasıl çıkarılır, geleceği nedir?

Kaynak

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın