medyauzmani.com

Dogecoin yatırımcılarından harika haber! 28. sıra…


Ünlü kripto analiz şirketi tarafından yayınlanan bilgilere göre Dogecoin yatırımcıları, diğer kripto para birimlerine kar ve stres açısından bir sınır koymuş durumda.

Çoğu Dogecoin tüccarı kârlıdır!

Kripto analiz şirketi IntoTheBlock, popüler meme tokeni Dogecoin’e (DOGE) yatırım yapanların çoğunun kar elde ettiğini, bazı büyük kripto varlıklarının ise büyük kayıplarla karşı karşıya olduğunu tespit etti.

Dogecoin yatırımcılarından harika haber!  28. sıra...

Makalemizi yayınladığımız sırada, tüm DOGE hissedarlarının %57’si kar ediyor ve %37’si kaybediyor. Ve %6 nötr.

Ancak Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB), Polygon (MATIC) ve Litecoin (LTC) yatırımcılarının çoğu kaybetti.

Şunları bilmek isteyebilirsiniz:

İşte Ripple fiyatında boğaların yönlendirdiği seviye!

Son iki yıldaki en fazla sayıda Ethereum balinası!

Makalemizi yayına hazırladığımız sırada DOGE 0,090 dolardan işlem görüyor. Ancak en popüler memin jetonu, tüm zamanların en yüksek seviyesinden %87’den fazla düştü. Ayrıca, IntoTheBlock’a göre DOGE’nin oynaklığı son 30 günde %200 arttı.

Bu arada, kripto eğitim sitesi CoinKickOff tarafından yakın zamanda yapılan bir anket, Dogecoin yatırımcılarının tüm dijital varlık yatırımcıları arasında en “stresli” olduğunu ortaya koydu. Araştırmaya göre DOGE olanlar stres açısından 28. sırada yer aldı.

Ankette, yakın zamanda iflas eden kripto para borsası FTX’in sembolü olan FTT’nin yatırımcılarının, 17 Kasım itibarıyla en çok strese giren fon grubu olduğu kaydedildi.

FTT yatırımcılarını sırasıyla Tether (USDT), Bitcoin, Cardano (ADA), XRP ve Ethereum sahipleri izledi.

Şunları bilmek isteyebilirsiniz:

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın