medyauzmani.com

Doğru kripto tahminleriyle ünlü Yatırımcı Yöntemi bu 3 altcoinde – KoinMedya


Son kripto ayı piyasasını doğru tahmin eden bir yatırımcı, Bitcoin’in bir sonraki boğa rallisini belirleyecek üç temel faktörü özetledi. Gelecek finansal planlarını da bu 3 altcoin için yaptığını söylüyor. Popüler isim kelimelerinin detaylarına bir göz atalım.


Doğru Bitcoin tahminleriyle tanınan bir yatırımcı, bir sonraki kripto etkinliğinde üç şeyi ortaya koyuyor

Risk sermayesi şirketi Placeholder’ın ortağı olan yatırımcı Chris Burniske, Twitter’daki 250.000 takipçisine bir sonraki kripto boğasını tetikleyebilecek birkaç faktör olduğunu söyledi. Bunları şöyle tarif ediyor:

“Bir sonraki toplantıya yön verecek ana konular:

1) Blockchain birçok hizmet arasında köprü oluşturur
2) Blockchain ve yapay zekanın (AI) buluşması
3) zincir işi ve zincir parçası”

Burniske ayrıca, veri kullanılabilirliğinin bileşenlerinden veya blok zincirindeki verilerin kullanılabilirliği konusunda anlaşmayı depolayan ve sürdüren sistemlerden bahseder. Ünlü yatırımcı, ARK Invest’in eski bir uzmanıdır.

İlgili – Bir kripto uzmanından Bitcoin uyarısı: Bu düşüş eğilimine dikkat edin!

Ethereum (ETH) değer kazanıyor

Şangay'daki yeni Ethereum çatalının tarihi açıklandı!

Burniske, bu kaynakların dışında şu anda Ethereum (ETH) üzerinde güçlü bir etkiye sahip olduğunu da söylüyor. Hem ABD Doları (USD) hem de Bitcoin (ETH/BTC) cinsinden. ETH/BTC paritesinde özellikle Şangay’daki Ethereum değişiminin ardından bir kırılma beklediğini söylüyor. Bu değişiklikler, ETH sahiplerine şimdi yatırım yapma olanağı sağlayacak. Şanghay’daki değişikliğin önümüzdeki ay gerçekleşmesi bekleniyor.

İlgili – Ethereum fiyatında 1.500 $ desteğinde zor aktivite: ETH mevcut analizi

Ayrıca SOL ve ATOM’dan da övgüyle söz ediyor.

Burniske ayrıca Solana (SOL) fiyatının Ethereum’a benzer fırsatlar sunabileceğini söylüyor. Ayrıca geçen ay bir röportajda Cosmos’tan (ATOM) övgüyle bahsetti. Diyor:

Ethereum’u seçerseniz, bir sonraki madeni para Solana olacaktır.

Son ayı piyasasında stratejilerini BTC ve SOL üzerine kurduğunu söyleyen ünlü bir yatırımcı, şimdi de aynısını SOL ve ATOM için yaptığını söylüyor. Gelecekteki finansal planlarını ETH, SOL ve ATOM üzerine inşa ediyorlar.

İlgili – İşte Ethereum balinaları tarafından en çok işlem gören 4 altcoin

Kaynak

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın