medyauzmani.com

EGLD, son büyük ağ güncellemesinden sonra %8 arttı


Elrond, piyasa değerine göre en iyi 50 kripto para birimi arasında en iyi performans gösteren kişidir ve yakında 60 doları geçebilir.

Elrond blok zincirinin orijinal madeni parası olan EGLD, piyasa değerine göre en iyi 50 kripto para birimi arasında en iyi performans gösterendir. EGLD, son 24 saat içinde değerine %8’den fazla değer katarak daha geniş pazardan daha iyi performans gösterdi.

Ralli, daha geniş kripto para piyasası dünkü düşüşten kurtulurken geliyor. Toplam kripto para piyasa değeri, son birkaç saat içinde %2’den fazla yükseldikten sonra 950 milyar dolara yaklaşıyor.

Bitcoin lider kripto para birimi konumunu koruyor ve şu anda son 24 saatte %2.7 artışla 19.626 dolardan işlem görüyor.

Eter de şu ana kadar %3’ten fazla arttı ve yaklaşık bir hafta içinde ilk kez 1.300 doların üzerinde işlem görüyor.

EGLD rallisi, Elrond’un kurucusu ve CEO’su Beniamin Mincu’nun yeni bir ana ağ güncellemesi duyurmasının ardından geldi.

Mincu, ana ağa yeni bir yükseltme yapıldığını ve etkinleştirildiğini, NFT’ler ve meta ESDT’ler için özelliklerin senkronizasyonunu kaldırdığını söyledi.

İzlenecek ana seviyeler

4 saatlik EGLD/USD grafiği, Elrond’un son birkaç saat içinde daha geniş kripto para piyasasından daha iyi performans göstermesi nedeniyle yükseliş gösteriyor. Teknik göstergeler, EGLD’nin en iyi coin ve jetonlar arasında en iyi performans gösteren coinlerden biri olduğunu gösteriyor.

TradingView tarafından EGLD/USD Grafiği

78’de 14 günlük RSI, momentum devam ederse EGLD’nin yakında aşırı alım bölgesine girebileceğini gösteriyor.

MACD çizgisi 30 Eylül’de pozitif bölgeye geçti ve Elrond’un yükseliş momentumu sayesinde hala orada.

Yazma sırasında, EGLD madeni para başına 52.515 dolardan işlem görüyor. Boğalar görevde kalırsa, EGLD önümüzdeki birkaç saat içinde 59.31 dolarlık direnci geçebilir.

EGLD, yakın vadeli pozitif momentum korunursa, Ağustos ayından bu yana ilk kez 70 dolarda ikinci büyük dirence doğru hareket edebilir.

Şimdi nereden satın alınır

Binance

Binance, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biridir. Daha deneyimli yatırımcılar için daha uygundur ve 600’ün üzerinde seçim yapabileceğiniz çok sayıda kripto para birimi sunar. Binance ayrıca düşük alım satım ücretleri ve kullanıcılarının yararlanabileceği birçok alım satım seçeneği ile bilinir; Eşler arası ticaret, marj ticareti ve spot ticaret.

Bugün Binance ile EGLD satın alın

bitpanda

Bitpanda bir dijital varlık aracı kurumudur. Kullanımı kolay bir arayüz sunduğu, bir dizi harika özellik geliştirdiği ve yatırım yapmak için çeşitli madeni paralar sunduğu için dünyanın en popüler kripto para borsalarından biri haline geldi. Bitpanda ayrıca güvenlik konusunda iyi bir itibar kazanmıştır ve verileri daha önce hiç tehlikeye atılmamıştır.

Bugün Bitpanda ile EGLD satın alın



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın